LOADING...

Flat - Apartment for sale in Zele (RAK46036) Online

€ 309.000
Get address
9240 Zele
Immovlan reference: RAK46036
Seller's reference: 1980099

Bedroom(s)
2
Livable Surface
177 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1
Garden
65 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Nieuwbouw gelijkvloers appartement van 112,6 m² op TOPLOCATIE "DE ZANDBERG" te Zele. Dit prachtig appartement op het gelijkvloers heeft een PRIVE TUIN van 65 m².De ligging is werkelijk prachtig en heeft een zicht vooraan op het plein “de Zandberg” en achteraan op een groene omgeving.  De leefruimte is bijna 56 m² en heeft een plafondhoogte 3,50 m hoog!  U heeft hier werkelijk het gevoel dat u in een herenhuis rond loopt.  En het totale gebouw is afgewerkt met topmaterialen voorzien van: groengevel, groendaken, ramen in aluminium, perfect geïsoleerd aan nieuwe normen, enz...) Wij bieden u dit totaal concept aan met OOG VOOR RUST, KWALITEIT & LUXE! Bent u er snel bij dan heeft u ook inspraak in de ontwikkeling van uw nieuwe woonst.  Er wordt geïnvesteerd om aan uw hoge verwachtingen te voldoen wat betreft geluid!   Isolatienormen voor op zijn tijd! Terras is voorzien van 100% privacy. De perfecte ligging zorgt er dan ook voor dat u alles op wandelafstand heeft: Station, bus, parking, markt, voedingswinkeltjes, horeca, cultureel centrum , scholen, enz…. kortom het gehele gebeuren eigenlijk.Heeft u interesse, wij komen vrijblijvend bij u langs om dit project aan u voor te stellen. (inclusief gedetailleerd lastenboek, plannen, kostprijs, ….)  Onze prijs is exclusief btw (21%), parkeerplaats, berging.start der werken Mei 2020referentie: 3736 Show all Show less

Financial details

Price
€ 309.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2020
Number of bedrooms
2
Livable surface
177 m²
Surface of living-room
56 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Gas
Type of glazing
Double glass
Entry phone
Yes
Elevator
Yes
Number of facades
3
Number of floors
2
Garden
Yes
Surface garden
65 m²
Buildable surface (m²)
177 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 29/11/2019 11:22
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Zele ?
Receive an email as soon as there's a new property available!