LOADING...

Flat - Apartment for sale in Wetteren (RAQ23357) Online

€ 221.000
Get address Schollaertshof 23
9230 Wetteren
Map
Immovlan reference: RAQ23357
Seller's reference: 2438785

Bedroom(s)
1
Livable Surface
78 m²
Parking place(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

In dit nieuwbouw appartementencomplex langs de Kapellewegel in Wetteren vind je op de tweede verdieping flat 2.1, een praktisch goed ingedeelde wooneenheid van 78 m² met 1 slaapkamer en een westelijk gericht terras van 9 m².  Het appartement is opgetrokken in een lichte Linnaeus gevelsteen van Wienerberger en aluminium buitenschrijnwerk.Je woont hier in een gezellig appartement met een zuid westelijke oriëntatie, wat belangrijk is voor de aangename lichtinval door de mooie grote raampartijen.Dit appartement heeft een ruime inkom met aan de linkerkant een deur naar de ruime badkamer (met wastafel, douche en ligbad), het gastentoilet en aan de rechterkant de deur naar de fijne, ruime slaapkamer.Via de glazen deur kom je in de open leefruimte met een volledig uitgeruste keuken en berging, een eethoek en een zithoek, die uitgeeft op een verfijnd afgewerkt terras met tropisch hardhout.Jouw nieuwe appartement wordt sleutel-op-de-deur afgewerkt volgens hoge kwaliteitsnormen en aandacht voor jouw smaak en wensen. We rekenen mooie budgetten in onze totaalprijs zodat je kan kiezen uit topmaterialen voor jouw keuken, badkamer, vloer- en wandtegels.Met een gunstig E-peil van 33 is dit nieuwe appartement ook enorm energiezuinig. Hoogrendementsglas, isolatie, zonnepanelen en een kwalitatief ventilatiesysteem met … het is allemaal voorzien.Bij het appartement hoort ook een toegewezen ondergrondse parkeerplaats, een extra bergruimte en gebruik van de fietsstallingen.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 221.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Build Year
2021
Number of bedrooms
1
Livable surface
78 m²
Garage
No
Entry phone
Yes
Elevator
Yes
Floor of appartment
2
Orientation of the front facade
South-west
Number of facades
2
Number of floors
3
Number of parking places (outdoor)
1
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 04/03/2021 10:40
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Wetteren ?
Receive an email as soon as there's a new property available!