LOADING...

Flat - Apartment for sale in Appels (RAP61109) Online

€ 189.000
Get address
9200 Appels
Immovlan reference: RAP61109
Seller's reference: 2295254

Bedroom(s)
1
Livable Surface
72 m²
Parking place(s)
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit nieuwbouwproject is zeer rustig gelegen in een groene omgeving, voorzien van een vlotte verbinding naar Aalst/Wetteren.  Dit nieuwbouwappartement van 72 m² is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en voorzien van een zuid gericht terras.  De indeling van dit appartement is als volgt: inkomhal met plaats voor vestiaire, apart toilet, berging, slaapkamer met aangrenzend de badkamer en woonkamer met open keuken.  De appartementen worden instapklaar opgeleverd waarbij er inspraak is in de afwerking (vloeren, badkamer en keuken).  Alle appartementen worden tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatieve materialen en tevens standaard voorzien van vloerverwarming, warmtepomp alsook zonnepanelen.  Dit resulteert in korting op de onroerende voorheffing door het lage E-peil!  Verder is er de mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats en een extra kelderberging aan te kopen.  De prijs van de staanplaats/berging zit niet in de verkoopprijs inbegrepen.  Dit nieuwbouwproject wordt niet verkocht onder Wet Breyne, bijgevolg wordt de betaling pas verwacht bij oplevering en niet in schijven zoals bij vele andere nieuwbouwprojecten.  Plannen ter inzage op ons kantoor of op verplaatsing.  Interesse?  Maak vrijblijvend uw afspraak via 052/41.41.94!Referentie: 4011 Show all Show less

Financial details

Price
€ 189.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent
Build Year
2021
Number of bedrooms
1
Livable surface
72 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Elevator
Yes
Number of facades
3
Number of floors
2
Number of parking places (outdoor)
1
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 26/09/2020 10:43
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Appels ?
Receive an email as soon as there's a new property available!