LOADING...

Flat - Apartment for sale in Appels (RAP61094) Online

€ 329.000
Get address
9200 Appels
Immovlan reference: RAP61094
Seller's reference: 2295264

Bedroom(s)
3
Livable Surface
126 m²
Parking place(s)
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit nieuwbouwproject is zeer rustig gelegen in een groene omgeving, voorzien van een vlotte verbinding naar Aalst/Wetteren.  Dit nieuwbouwappartement van 126 m² is gelegen op de tweede en bovenste verdieping.  De indeling van dit appartement is als volgt: inkomhal met plaats voor vestiaire, apart toilet, ruime badkamer, 3 slaapkamers (18,7m² - 11,8m² - 11,6m²), berging en een ruime woonkamer (47m²) met open keuken.  Verder heeft dit appartement een perfect zuid gericht terras.  Dit appartement strekt compleet over de tweede verdieping en zal aan de halfopen zijde van het gebouw voorzien worden van ramen. Bijgevolg zal het een zeer aangenaam appartement worden met een mooie lichtinval.  De appartementen worden instapklaar opgeleverd waarbij er inspraak is in de afwerking (vloeren, badkamer en keuken).  Alle appartementen worden tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatieve materialen en tevens standaard voorzien van vloerverwarming, warmtepomp alsook zonnepanelen.  Dit resulteert in korting op de onroerende voorheffing door het lage E-peil!  Verder is er de mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats en een extra kelderberging aan te kopen.  De prijs van de staanplaats/berging zit niet in de verkoopprijs inbegrepen.  Dit nieuwbouwproject wordt niet verkocht onder Wet Breyne, bijgevolg wordt de betaling pas verwacht bij oplevering en niet in schijven zoals bij vele andere nieuwbouwprojecten.  Plannen ter inzage op ons kantoor of op verplaatsing.  Interesse?  Maak vrijblijvend uw afspraak via 052/41.41.94!Referentie: 4015 Show all Show less

Financial details

Price
€ 329.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent
Build Year
2021
Number of bedrooms
3
Livable surface
126 m²
Surface of living-room
47 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Elevator
Yes
Floor of appartment
2
Number of facades
3
Number of floors
2
Number of parking places (outdoor)
1
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 26/09/2020 10:43
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Appels ?
Receive an email as soon as there's a new property available!