LOADING...

Flat - Apartment for sale in Gent (RAK50253) Online

From € 595.000
Get address Fran?ois Bernardstraat 84 401
9000 Gent
Map
Immovlan reference: RAK50253
Seller's reference: 1982635

Bedroom(s)
3
Livable Surface
136 m²
Parking place(s)
1
Bathroom(s)
2

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Residentie Muinkpark is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 8 goed ingedeelde appartementen met vooraan een panoramisch zicht op het prachtige Muinkpark. De nieuwbouw is geïnspireerd door de New Functionalism architecture en wabi sabi. Het project voorziet hier een afgewerkt appartement van 135,75m² met individuele terrassen van 10,06m² zowel aan de voorzijde (NW) als aan de achterzijde (ZO) en 'floor to ceiling' ramen aan de voorzijde. Op het gelijkvloers bevinden zich de makkelijk bereikbare fietsstaanplaatsen, 2 bergruimten, technische lokalen en de parking voor 6 autostaanplaatsen. In de achterbouw zijn er 6 bergruimten voorzien en is er een gemeenschappelijke recreatieruimte met een ruim zuidgericht zonneterras. Het appartement wordt afgewerkt opgeleverd. De koper kan voor de afwerking een eigen keuze maken voor keuken, sanitaire toestellen en de vloer- en wandbekledingen. Hiervoor zijn comfortabele handelswaarden voorzien. Elk appartement wordt verwarmd met een individuele gaswandketel (vloerverwarming) met voldoende sanitair vermogen. Tevens worden de appartementen mechanisch geventileerd volgens het systeem C+, beantwoordend aan het EPB-rapport.Residentie Muinkpark ligt in het hart van Gent, aan één van de weinige parken die de stad rijk is. In een oase van rust (Muinkpark voor de deur, zone 30) en dichtbij alle historische locaties, nutsvoorzieningen, culturele instellingen en shopping. Verschillende tram- en bushaltes en autodelenstelplaats om de hoek. Treinstation Gent Dampoort op 1,73 km en Gent Sint-Pieters op 2 km. Vlakbij oprit E40 - E17 en R4. Mobi-score 9,6 !!De prijs van het appartement bedraagt € 595.000.Mogelijkheid tot het aankopen van autostaanplaats: € 35.000. Bergruimten: € 5. Tel 000 - € ; 7.500.Bovenvermelde prijzen zijn exclusief BTW, verkooprechten, notariskosten, aandeel basisakte en aansluitingskost EGW.Voor meer informatie, contacteer IMMOBOSS Tel 09 233 33 69 of mail naar Contact Show all Show less

Financial details

Price From
€ 595.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2019
Number of bedrooms
3
Livable surface
136 m²
Cellar
Yes
Garage
No
Number of bathrooms
2
Number of toilets
1
Elevator
Yes
Floor of appartment
4
Number of facades
2
Number of floors
5
Number of parking places (outdoor)
1
Buildable surface (m²)
136 m²
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Certification "As-Build"
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 06/12/2019 06:06
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Gent ?
Receive an email as soon as there's a new property available!