LOADING...

Flat - Apartment for sale in Gent (RAK16872) Online

€ 735.000
Get address Academiestraat
9000 Gent
Map
Immovlan reference: RAK16872
Seller's reference: 27408

Bedroom(s)
3
Livable Surface
143 m²
Terrace
15 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Even typisch voor het stadsbeeld van Gent als de naburige oude kunstacademie is de voormalige brandweerkazerne, voordien een meisjesschool, die als basis heeft gediend voor Stilus. Dankzij de typische toren en de gekende gevel bepaalt Stilus mee het uitzicht van het project Academie
en de geschiedenis van de buurt. Met de renovatie van dit beschermd stadsgezicht is een waardig nieuw hoofdstuk voor het pand, een echte landmark, begonnen.

De statige appartementen in de gerenoveerde brandweerkazerne bieden een unieke kans om in een historisch waardevol gebouw te wonen, met een ruim terras en omringd door groen. Dat levert een unieke combinatie op voor een appartement centraal in de stad, en omvat de essentie van het
project Academie.

Stilus is gelegen aan de Academiestraat en naast de centrale noord-zuidas waardoor de pleintjes, groene open ruimtes en andere faciliteiten die Academie rijk is, makkelijk te voet bereikbaar zijn.

Stilus beschikt als monument op het vlak van mobiliteit over enkele uitzonderlijke troeven. Elk appartement geeft immers rechtstreeks toegang tot een ondergrondse parking, wat meteen één van de meest courante ongemakken die wonen in een monument normaal met zich meebrengt,
wegneemt. Wie met de wagen uit deze ondergrondse parking komt, vindt vlot aansluiting op de stadsring. Wie het openbaar vervoer op wil, kan via de noord-zuidas en de Academiestraat in minder dan vijf minuten naar de bus- en tramhalte in de Lange Steenstraat stappen. Ook een fietsstalling met fietslift is voorzien.

! verplichte aankoop van een ondergrondse parking (40.000 euro exclusief kosten).

Contacteer ons voor een volledig en actueel overzicht van de beschikbare appartementen.
Show all Show less

Financial details

Price
€ 735.000
VAT regime
No

Services

Number of bedrooms
3
Livable surface
143 m²
Garage
No
Floor of appartment
1
Number of floors
2
Terrace
Yes
Surface terrace
15 m²
Balcony
No
EPC/PEB reference
EPB in opmaak
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 10/12/2019 10:21
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Gent ?
Receive an email as soon as there's a new property available!