LOADING...

Flat - Apartment for sale in Gent (RAK13519) Online

€ 407.171
Get address Henri Dunantlaan
9000 Gent
Map
Immovlan reference: RAK13519
Seller's reference: 23056

Bedroom(s)
2
Livable Surface
95 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dunant Gardens situeert zich op een bevoorrechte locatie in Gent, op korte afstand van het historische stadscentrum, de groene Leievallei, het Jan Palfijnziekenhuis en is uitstekend bediend door het openbaar vervoer.

Het concept van het project onderscheidt zich door een hoogstaande hedendaagse architectuur, opgetrokken rond vier mooie binnentuinen. Daar verschijnen grasperken, speeltuintjes, kruiden- of groententuintjes.

Het project voorziet onder meer in assistentiewoningen met een privaat terras en 1 of 2 slaapkamers. Alle appartementen met assistentievoorziening zijn ruim bemeten en telkens rolstoeltoegankelijk.

Deze erkende assistentieflats zullen dankzij het beheer van Solidariteit Voor Het Gezin steeds kunnen inspelen op de persoonlijke behoefte van de bewoner. De flexibiliteit van de geleverde diensten zal een blijvende troef zijn.

Door het tekort aan dergelijke voorzieningen werden fiscale stimuli voorzien die de investering voor zowel de eindgebruiker zelf als voor de investeerder extra aantrekkelijk maken. Zo valt de aankoop onder het gunstige btw-tarief van 12% (in tegenstelling tot 21%) en valt de jaarlijkse onroerende voorheffing weg.

Neem contact op voor bijkomende details.
Show all Show less

Financial details

Price
€ 407.171
VAT regime
No

Services

Build Year
2019
Number of bedrooms
2
Livable surface
95 m²
Garage
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/12/2019 01:00
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Gent ?
Receive an email as soon as there's a new property available!