LOADING...

Flat - Apartment for sale in Poperinge (RAK25245) Online

From € 275.000
Get address Gasthuisstraat 25 - 31
8970 Poperinge
Map
Immovlan reference: RAK25245
Seller's reference: 42229

Bedroom(s)
3
Livable Surface
110 m²
Bathroom(s)
2
Terrace
11 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Residentie De Looierij gelegen in de Gasthuisstraat in Poperinge, bestaat uit 33 appartementen, ondergrondse- en bovengrondse parkeerplaatsen.
Op het gelijkvloers zijn er een 3-tal grotere eenheden die als kantoren, praktijk of commerciële ruimtes ingevuld kunnen worden.
De architectuur van de Looierij is uniek door een mix van Vlaamse en Spaanse architectuur. De karaktervolle muren uit voegloze rode steen met verspringende topgevels en de geschrankte donkerrode daken stralen een tijdloze sfeer uit. De afgesloten ruimte tussen de gebouwen biedt een gezellige en veilige sfeer aan de bewoners.
De ligging is ideaal, in de Gasthuisstraat in Poperinge, pal in het centrum en op wandelafstand van de Grote Markt en alle winkels.
Voor elke koper is er wat wils, zo zijn er 1-2 of 3 slaapkamerappartementen. De oppervlaktes variëren van 65 m² tot 120 m². Er zijn telkens grote mooie terrassen voorzien.
Wenst u meer informatie over dit uniek project? Neem contact op met Charlotte Druant op Tel 0474969298 of mail naar Contact Show all Show less

Financial details

Price From
€ 275.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Livable surface
110 m²
Garage
No
Number of bathrooms
2
Terrace
Yes
Surface terrace
11 m²
Balcony
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 18/03/2020 03:24
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Poperinge ?
Receive an email as soon as there's a new property available!