LOADING...

Flat - Apartment for sale in Ieper (RAK16001) Online

€ 425.000
Get address Elverdingestraat 4C 2A
8900 Ieper
Map
Immovlan reference: RAK16001
Seller's reference: 24857

Bedroom(s)
3
Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Nieuwbouwappartement (126,23 m²) met 3 slaapkamers gelegen op de tweede verdieping in "Residentie Saint Georges", nabij het Vandenpeereboomplein. Er is een ruim terras (17,4 m²) aanwezig.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit kwalitatieve 2 of 3 slaapkamerappartementen met mooie ruime terrassen en een woning met tuintje. Er worden carports, parkings of garages voorzien.

De residentie bestaat uit 2 blokken en een woning. Blok A en de woning zijn gelegen aan een mooi historisch binnenplein toegankelijk vanuit de Elverdingestraat. Blok B is gelegen aan het Vandenpeereboomplein, de Leet!
Dit project is ingeplant op een site waar voorheen een bedrijfsgebouw met een typische architectuur gehuisvest was. Met respect voor die tijdsgeest werden bepaalde gevels bewaard en dakvormen in de nieuwe bouwvolumes overgenomen, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een bijzondere woonomgeving en een tijdloze authentieke architectuur.
Kortom een ideale woonplaats voor jong en oud of een interessante belegging voor de investeerder op een plek pal in de stad waar bewoner en leefbaarheid centraal staan.

https://www.dewaele.com/nl/te-koop/8900-ieper/nieuwbouw/nieuwbouw-denys-lebbe-1710 Show all Show less

Financial details

Price
€ 425.000
VAT regime
No

Services

Number of bedrooms
3
Garage
No
Terrace
Yes
Balcony
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/12/2019 12:50
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Ieper ?
Receive an email as soon as there's a new property available!