LOADING...

Flat - Apartment for sale in Ieper (RAK15773) Online

From € 195.000
Get address Lange Meersstraat
8900 Ieper
Map
Immovlan reference: RAK15773
Seller's reference: 26189

Bedroom(s)
1
Livable Surface
68 m²
Terrace
17 m²
Garden
56 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

De historische site 'De Meersen en De Looie' wordt omgebouwd naar een gloednieuwe site met woonentiteiten, Gloria genaamd.
De appartementen zijn ruime hedendaagse flats, met 1,2 of 3 slaapkamers met grote leefterrassen en/of tuintjes met ZW-oriëntatie. De afwerking is kwalitatief en duurzaam.
De site zal toegankelijk zijn voor elke weggebruiker. Elke straat rond de site heeft een aparte toegang tot het binnengebied. Daarnaast is er ook een ondergrondse parking voor 130 wagens en een fietsenstalling met handige fietsenlift.
De site is gelegen pal in het centrum maar garandeert toch een rustige ligging door een aantal belangrijke open ruimtes. De open ruimtes geven de site vorm en worden op diverse manieren ingevuld: met een verharde ondergrond, een waterpartij of als tuin omrand met hagen of bomen.
Het ontwerp van de site bestaat uit drie kleine torens die uitsteken boven drie bouwlagen met woningen en appartementen.
De architectuur (architectenbureaus Robbrecht en Daem en URA Architects) van de appartementen is sober modern en ontleent typische elementen uit de omgeving, zoals bakstenen, houten ramen en balustrades. De architectuur straalt vooral rust uit.
Gloria wordt een nieuw rustpunt in de stad met uitzichten op groen en op de prachtige omgeving. Een oase van rust waar je geniet van alle voordelen van wonen in de stad. Show all Show less

Financial details

Price From
€ 195.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2018
Number of bedrooms
1
Livable surface
68 m²
Garage
No
Garden
Yes
Surface garden
56 m²
Terrace
Yes
Surface terrace
17 m²
Balcony
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/12/2019 12:48
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Ieper ?
Receive an email as soon as there's a new property available!