LOADING...

Flat - Apartment for sale in Izegem (RAJ37172) Online

€ 325.481
Get address Lendeleedsestraat 106
8870 Izegem
Map
Immovlan reference: RAJ37172
Seller's reference: 2918

Bedroom(s)
2
Livable Surface
110 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
37 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit ruim dakappartement met 2 slaapkamers bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 109,83 m². Het ruime terras is zuidwest georiënteerd en heeft een oppervlakte van ca. 38 m². Indeling: inkomhal met vestiaire ruimte, leefruimte met open keuken en annex een bergruimte, ruim terras, gastentoilet, badkamer (met inloopdouche), wasplaats en 2 slaapkamers. In deze penthouse werd reeds rekening gehouden met driedubbel glas en zonnescreens aan de ramen op het zuidwesten (zie plan appartement). Zeer energiezuinig! E-peil E-15 (Bijna Energie Neutraal). Er werden alsook 5 zonnepanelen gekoppeld aan het appartement (kostprijs 2475 € + BTW). Gezien de energiezuinigheid van het appartement voorziet de overheid een gunst maatregel. Er dient de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing betaald te worden.

Woonpark Rafael voorziet in tijdloze appartementen in een rustige, groene parkomgeving op de voormalige site van de Sint-Rafaelskerk. Er wordt een groene long gecreëerd aan de achterzijde van de residentie. Er wordt maximaal aandacht besteed aan de privacy van de toekomstige bewoners. Het woonpark is gelegen in het hartje van de levendige wijk Sint-Rafael, op ca. 850m van het kasteeldomein Blauwhuis. Woonpark Rafael voorziet in totaliteit 16 leefappartementen, 4 penthouses en 24 ruime, ondergrondse garageboxen. Er is een doordachte variatie aan 1- en 2 slaapkamerappartementen en elke entiteit beschikt over een aantrekkelijk zonneterras in tropisch hardhout. De speelse, eigentijdse architectuur van de hand van ‘Architectenburo Dirk Moerman’ wordt gecombineerd met een warm gevoel van geborgenheid door de deels houten gevelbekleding. De groenaanleg wordt verdeeld in 3 zones, nl. een park-, speel- en zitzone. Deze wordt volledig aangelegd volgens het plan van de landschapsarchitect Dennis Dujardin.
Het woonpark houdt daarenboven optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. Er wordt gestreefd naar een E-peil lager dan E30! Ieder appartement is voorzien van zijn eigen geothermisch comfortpakket. Dit houdt in dat er wordt verwarmd met geothermische warmtepompen met diepteboringen in de bodem tot 90 meter. Hierdoor verkrijgt men een aangenaam wintercomfort dankzij vloerverwarming van hoge kwaliteit én worden airco's overbodig gemaakt. Er kan immers in de zomermaanden passief gekoeld worden via de vloerleidingen. Erg goede bereikbaarheid via de Rijksweg en autosnelweg Kortrijk-Brugge (op- en afrittencomplex op 3km). Een topopportuniteit voor wie houdt van rust, natuur en toch nabij het centrum. WWW.BORDES.BE Tel 051 67 67 57 Show all Show less

Financial details

Price
€ 325.481
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
2
Livable surface
110 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Not specified
Elevator
No
Orientation of the front facade
West
Number of facades
2
Number of floors
2
Terrace
Yes
Surface terrace
37 m²
Buildable surface (m²)
110 m²
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Certification "As-Build"
Yes
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 17/11/2020 08:52
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Izegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!