LOADING...

Flat - Apartment for sale in Izegem (RAJ37171) Online

€ 234.553
Get address Lendeleedsestraat 106
8870 Izegem
Map
Immovlan reference: RAJ37171
Seller's reference: 2915

Bedroom(s)
2
Livable Surface
91 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
15 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit appartement met 2 slaapkamers bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 90,81 m². Het ruime terras is west georiënteerd en heeft een oppervlakte ca. 15 m². Indeling: inkomhal, leefruimte met halfopen keuken en annex een bergruimte, ruim terras, gastentoilet, badkamer (met inloopdouche), wasplaats en 2 slaapkamers. Verder is er een mogelijkheid voorzien om zonnepanelen aan te kopen waardoor het E-peil nog gunstiger is.

Woonpark Rafael voorziet in tijdloze appartementen in een rustige, groene parkomgeving op de voormalige site van de Sint-Rafaelskerk. Er wordt een groene long gecreëerd aan de achterzijde van de residentie. Er wordt maximaal aandacht besteed aan de privacy van de toekomstige bewoners. Het woonpark is gelegen in het hartje van de levendige wijk Sint-Rafael, op ca. 850m van het kasteeldomein Blauwhuis. Woonpark Rafael voorziet in totaliteit 16 leefappartementen, 4 penthouses en 24 ruime, ondergrondse garageboxen. Er is een doordachte variatie aan 1- en 2 slaapkamerappartementen en elke entiteit beschikt over een aantrekkelijk zonneterras in tropisch hardhout. De speelse, eigentijdse architectuur van de hand van ‘Architectenburo Dirk Moerman’ wordt gecombineerd met een warm gevoel van geborgenheid door de deels houten gevelbekleding. De groenaanleg wordt verdeeld in 3 zones, nl. een park-, speel- en zitzone. Deze wordt volledig aangelegd volgens het plan van de landschapsarchitect Dennis Dujardin.
Het woonpark houdt daarenboven optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. Er wordt gestreefd naar een E-peil lager dan E30! Ieder appartement is voorzien van zijn eigen geothermisch comfortpakket. Dit houdt in dat er wordt verwarmd met geothermische warmtepompen met diepteboringen in de bodem tot 90 meter. Hierdoor verkrijgt men een aangenaam wintercomfort dankzij vloerverwarming van hoge kwaliteit én worden airco's overbodig gemaakt. Er kan immers in de zomermaanden passief gekoeld worden via de vloerleidingen. Erg goede bereikbaarheid via de Rijksweg en autosnelweg Kortrijk-Brugge (op- en afrittencomplex op 3km). Een topopportuniteit voor wie houdt van rust, natuur en toch nabij het centrum. WWW.BORDES.BE Tel 051 67 67 57 Show all Show less

Financial details

Price
€ 234.553
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
2
Livable surface
91 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Not specified
Elevator
No
Number of facades
2
Number of floors
2
Terrace
Yes
Surface terrace
15 m²
Buildable surface (m²)
91 m²
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Certification "As-Build"
Yes
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 17/10/2019 10:08
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Izegem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!