LOADING...

Flat - Apartment for sale in Wevelgem (RAI67307) Online

€ 159.000
Get address Papestraat 24
8560 Wevelgem
Map
Immovlan reference: RAI67307
Seller's reference: 3970

Livable Surface
52 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Centraal gelegen, voor senioren aangepaste assistentiewoning. Ideale oplossing voor senioren voor wie de eigen woning te groot geworden is, maar niet toe is aan de overstap naar een traditioneel rusthuis. In deze flat woont men volledig zelfstandig maar wordt de hulp aangepast – stap voor stap – naargelang Uw eigen noodzaak. Uniek concept van zorg-wonen op Uw maat! De flat heeft een volledig ingerichte keuken, een badkamer aangepast aan de noden en behoeften van senioren, leefruimte. Instapklaar en volledig geschilderd. Elke bewoner heeft het vrij gebruik van de gemeenschappelijke ruimten en kan beroep doen op de assistentie afhankelijk van zijn of haar behoeften. Er is een centrale was en droogkast ter beschikking. Prachtige binnentuin met groot terras! Bel ons volledig vrijblijvend voor een afspraak ter verduidelijking en bezichtiging !!! De flat is verhuurd, daprijs bedraagt €28,46.

Financial details

Price
€ 159.000
VAT regime
No

Services

Availability
On contract
Livable surface
52 m²
Furnished
No
Garage
No
Elevator
Yes
Certification - Electrical installation
Not applicable
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 07/10/2019 01:11
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Wevelgem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!