LOADING...

Flat - Apartment for sale in Wevelgem (RAI63848) Online

€ 125.000
Get address
8560 Wevelgem
Immovlan reference: RAI63848
Seller's reference: Dev1866

Bedroom(s)
1
Livable Surface
41 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Gelegen op 2de verdieping bevindt zich deze serviceflat die uitermate toegankelijk is voor zowel senoiren, andersvaliden en voorzien van alle moderne technieken.

Deze serviceflat is de ideale oplossing voor senioren voor wie de eigen woning te groot geworden is, maar niet toe is aan de overstap naar een traditioneel rusthuis. In deze flat woont men volledig zelfstandig maar wordt de hulp aangepast naar de wensen van de bewoner.

Het complex is gebouwd rondom een centrale cafetaria/ontmoetingsplaats met mooi aangelegde tuin, gebruik van kwalitatieve materialen en heel wat parkeermogelijkheid.

De flat heeft een volledig ingerichte hoekkeuken met 4 pits keramische kookplaat, een berging, slaaphoek aan de leefruimte en badkamer met toilet en douche, CV op aardgas en een leuk zonneterras die uitkijkt op een prachtige groene tuin. Deze flat is volledig instapklaar, voorzien van glasvezelbehang en volledig geschilderd, voilegordijnen + brandwerende overgordijnen met rails voor kaderophangsysteem en verlichting.

Assistentiebel/videofonie is aanwezig en mede de basisdienstverlening maar daarnaast ook heel wat extra optionele faciliteiten als daar maaltijdservice, schoonmaak, mogelijkheid tot boodschappendienst,…). Aankoop voor eigen gebruik maar ook als investering vanzelfsprekend een opportuniteit.

De eigenaar is bij aankoop van dergelijke eigendom vrijgesteld van jaarlijkse onroerende voorheffing wat het rendement daarmee aanzienlijk verhoogt. Aankoop onder registratierecht (grondaandeel via erfpacht).

Onze REF. DEV1866 Show all Show less

Financial details

Price
€ 125.000
VAT regime
No

Services

Availability
On contract
Number of bedrooms
1
Livable surface
41 m²
Garage
No
Kitchen equipment
Fully equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Gas
Air conditioning
No
Alarm
No
Elevator
Yes
Access for disabled
No
Floor of appartment
2
Balcony
No
Specific primary energy consumption
84 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
34041-G-2011_282/EP02493/D162/D01/SD069
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
The property and/or its surroundings are protected.
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/11/2019 06:38
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Wevelgem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!