LOADING...

Flat - Apartment for sale in Deerlijk (RAG70310) Online

From € 260.000
Get address Harelbekestraat 4
8540 Deerlijk
Map
Immovlan reference: RAG70310
Seller's reference: 1523395

Bedroom(s)
2
Livable Surface
99 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Residentie De Valk situeert zich midden in het centrum van Deerlijk op wandelafstand van winkels, horecazaken, apotheek, scholen, enzoverder.Dankzij de nabijgelegen verkeersassen zijn steden als Kortrijk, Gent en Rijsel nooit veraf.Ook het prachtige natuurgebied De Gavers ligt op een oogwenk verwijderd van deze stijlvolle residentie.Geen betere uitvalbasis als Deerlijk om in alle rust toch overal vlakbij te zijn!Behalve de toplocatie genieten de bewoners van ruime appartementen met alle moderne comfort en een hoge afwerkingsgraad.Residentie De Valk krijgt een uitgesproken hedendaagse architectuur mee.De doorgedreven combinatie van drie materialen (baksteen, crepie en zink) verzekert een strakke, maar oogstrelende look.De appartementen bieden de bewoners volop leefruimte. De afwerkingsgraad mag als luxueus bestempeld worden.Tegelijk beantwoordt De Valk aan de striktste normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid.Dit alles met het oog op een comfortabele woonbeleving.//Indeling: Inkom, gastentoilet, leefruimte met volledig ingerichte open keuken, berging, badkamer met ligbad en dubbel lavabomeubel, 2 slaapkamers, kelderberging en tuin met terras (41m²).Mogelijkheid tot het aankopen van een garagebox (€ 33.000).Verkoop deels onder registratierecht en deels onder het btw-stelsel. Show all Show less

Financial details

Price From
€ 260.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2017
Number of bedrooms
2
Livable surface
99 m²
Cellar
No
Attic
No
Veranda
No
Wash room
No
Bike storage
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Number of facades
2
Garden
No
Terrace
No
Buildable surface (m²)
99 m²
Swimming pool
No
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 30/06/2020 06:22
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Deerlijk ?
Receive an email as soon as there's a new property available!