LOADING...

Flat - Apartment for sale in Harelbeke (RAI81336) Online

€ 164.000
Get address Molenkant ZN
8530 Harelbeke
Map
Immovlan reference: RAI81336
Seller's reference: 0838407

Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Welkom op de opendeur van onze 2 modelappartementen op zaterdag 14 maart 2020 vanaf 10u tot 12u.

START VERKOOP VOLGENDE FASE C

Nieuwbouwproject Molenkant - Aan de Stedestraat in Harelbeke, beter bekend als Groeninghe Ververij, op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Door de stadsvernieuwing wordt Harelbeke de bruisende stad waar een groot publiek zijn gading zal vinden. Ze zal niet langer een doorgangsstad zijn. Alles aan en dichtbij, met nadruk op het leven aan de vernieuwde Leieboorden. Het centrum is vlot toegankelijk, via een fietsers-wandelbrug is het centrum vlot bereikbaar en is er o.a. een bushalte op amper 500 meter. De indeling van het woonproject is op een uitzonderlijke manier flexibel ingedeeld. Speelse hoogbouw maakt het namelijk mogelijk om vanuit uw luie stoel de skyline van Kortrijk en omstreken te bewonderen. U kan kiezen tussen: 1, 2 of 3 slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht.U zal uw appartement op maat kunnen bestellen, zowel qua inrichting als indeling en persoonlijke behoeften. Bovendien zijn de appartementen zeer energiezuinig! 

Bezoek twee-wekelijks op zaterdag, onze modelappartementen in fase 1.
Dit is het ideale moment om op een ontspannen manier kennis te maken met de appartementen, gelegen langs de Leie. Kom vrijblijvend langs tussen 10 en 12 uur!  Show all Show less

Financial details

Price
€ 164.000
Cadastral income
€ 745
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Cellar
Yes
Garage
No
Entry phone
Yes
Elevator
No
Access for disabled
Yes
Number of floors
5
Terrace
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: Flooding Possible flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 19/02/2020 12:05
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Harelbeke ?
Receive an email as soon as there's a new property available!