LOADING...

Flat - Apartment for sale in Heppen (RAW43292) Online

€ 196.000
Get address Markt 26
3971 Heppen
Map
Immovlan reference: RAW43292
Seller's reference: 4346582

Bedroom(s)
3
Livable Surface
145 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
11 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Aan de rustige, groene Markt in het gezellige Heppen (gemeente Leopoldsburg) ligt dit hoekappartement uit 1976. De woning biedt heel wat ruimte met een bewoonbare oppervlakte van 145 m2. In de laatste vijf jaar bekostigden de bewoners gezamenlijk een nieuw dak en een lift. Ook werd er in dit appartement laminaat gelegd en elektrische verwarming voorzien. Met wat liefdevolle aanpassingen aan de ruimtes zoals de keuken en de badkamer, druk je gemakkelijk je eigen, hedendaagse stempel op je nieuwe thuis.

Bij binnenkomst tref je de centrale hal die toegang geeft tot een gastentoilet en een grote badkamer met bad, toilet en wastafel. De royale woonkamer van ruim 50 m2 loopt over in een terras dat op het zuiden gericht is. Hierdoor geniet je van veel zonlicht én van een groen uitzicht over het marktplein. In de keuken, die aan de woonkamer verbonden is, heb je veel kastruimte tot je beschikking. Verder kom je via de hal bij de drie grote slaapkamers.

Op deze centrale locatie in het gemoedelijke Heppen vind je winkels, natuurgebieden en scholen op wandelafstand. Tegelijkertijd rijd je snel met de auto richting Leopoldsburg of Beringen. De auto parkeer je gemakkelijk voor de deur. Naast een warme thuis voor singles, koppels en gezinnen zou dit appartement ook een interessante buitenkans kunnen zijn voor investeerders.

Nog even praktisch? De bewoners van dit appartementsgebouw dragen maandelijks €70 gemeenschappelijke kosten bij. De meterstanden voor het water worden apart gemeten en het gebouw wordt beheerd door een syndicus. Hierdoor ben je steeds zeker van goed onderhoud en beheer. Zorgeloos wonen, noemen we dat!

Wil je meer weten over dit fijne woonplekje? Of zou je het appartement eens zelf willen bezoeken? We helpen je graag verder.

Show all Show less

Financial details

Price
€ 196.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Normal
Currently leased
No
Build Year
1976
Number of bedrooms
3
Surface bedroom 1
15 m²
Surface bedroom 2
12 m²
Surface bedroom 3
12 m²
Livable surface
145 m²
Furnished
No
Surface of living-room
53 m²
Garage
No
Surface kitchen (m²)
12 m²
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of glazing
Double glass
Elevator
Yes
Terrace
Yes
Surface terrace
11 m²
Sewer Connection
Yes
Specific primary energy consumption
286 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation : validity
29/02/2016
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 26/05/2021 09:52
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Heppen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!