LOADING...

Flat - Apartment for sale in Lommel (RAK95134) Online

€ 261.250
Get address Koning Leopoldlaan 33
3920 Lommel
Map
Immovlan reference: RAK95134
Seller's reference: 3922057

Bedroom(s)
2
Livable Surface
108 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
12 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

HARTELIJK WELKOM OP ONZE OPENDEUR OP ZAT 25/1 VAN 10 TOT 13 UUR
Residentie Silverzand is gelegen in het centrum van Lommel, op de hoek van de Koning Leopoldlaan en Koningin Astridlaan. Het bestaat uit 26 appartementen en 5 penthouses met zeer ruime terrassen, een volledig ondergrondse parkeerkelder met bergingen en fietsstallingen. Het wordt een stijlvol gebouw door gebruik te maken van mooie en strakke materialen, glazen balustrades enz. Ook de afwerking is zeer degelijk: alu profielen, systeem D- ventilatie, vloerverwarming en ruime budgetten die u de kans geven tot het creëren van een aangename "thuis".

Deze residentie bestaat uit 31 appartementen in totaal, opgesplitst in 3 blokken die verbonden zijn waardoor ze 1 mooi en strak geheel vormen. De appartementen hebben oppervlaktes van 68 tot 119,54 m² en beschikken allen over een mooi en ruim terras tot zelfs 51 m².  Ondergronds treft met de parkeerplaatsen, bergingen en fietsstallingen.

Ligging: 
Deze residentie is gelegen op een belangrijke zichtlocatie en vormt één van de ingangspoorten naar het centrum van de stad.  Het hoofdgebouw staat langs de Koningin Astridlaan en vormt mee de stadslaan rond Lommel.  Op de hoek werd een accent ontworpen dat dient als "poort" naar het centrum.

Appartement D 2.1 bestaat uit een inkomhal, gastentoilet, lichte woonkamer met open keuken met aansluitend een wasplaats/berging en ruim terras van 12 m². Verder 2 slaapkamers en badkamer. Vloerverwarming! E peil < 30! BEN norm!

Show all Show less

Financial details

Price
€ 261.250
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2018
Availability
On contract
Number of bedrooms
2
Livable surface
108 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of glazing
Double glass
Elevator
Yes
Floor of appartment
2
Number of facades
2
Terrace
Yes
Surface terrace
12 m²
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/01/2020 11:04
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Lommel ?
Receive an email as soon as there's a new property available!