LOADING...

Flat - Apartment for sale in Lommel (RAK43057) Online

From € 363.521
Get address Koning Leopoldlaan 33
3920 Lommel
Map
Immovlan reference: RAK43057
Seller's reference: 3924568

Bedroom(s)
3
Livable Surface
135 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
19 m²
Garden
66 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Residentie Silverzand is gelegen in het centrum van Lommel, op de hoek van de Koning Leopoldlaan en Koningin Astridlaan. Het bestaat uit 26 appartementen en 5 penthouses met zeer ruime terrassen, een volledig ondergrondse parkeerkelder met bergingen en fietsstallingen. Het wordt een stijlvol gebouw door gebruik te maken van mooie en strakke materialen, glazen balustrades enz. Ook de afwerking is zeer degelijk: alu profielen, systeem D- ventilatie, vloerverwarming en ruime budgetten die u de kans geven tot het creëren van een aangename "thuis".

Deze residentie bestaat uit 31 appartementen in totaal, opgesplitst in 3 blokken die verbonden zijn waardoor ze 1 mooi en strak geheel vormen. De appartementen hebben oppervlaktes van 68 tot 119,54 m² en beschikken allen over een mooi en ruim terras tot zelfs 51 m².  Ondergronds treft met de parkeerplaatsen, bergingen en fietsstallingen.

Ligging:
Deze residentie is gelegen op een belangrijke zichtlocatie en vormt één van de ingangspoorten naar het centrum van de stad.  Het hoofdgebouw staat langs de Koningin Astridlaan en vormt mee de stadslaan rond Lommel.  Op de hoek werd een accent ontworpen dat dient als "poort" naar het centrum.

Appartement C 0.1 bestaat uit een inkomhal, gastentoilet, lichte woonkamer met open keuken,  wasplaats/berging, 2 slaapkamers en badkamer. Terras van 10,8 m² en tuin van 73 m² op het westen.E peil < 50  BEN norm mogelijk Show all Show less

Financial details

Price From
€ 363.521
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2018
Availability
On contract
Number of bedrooms
3
Livable surface
135 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of glazing
Double glass
Elevator
Yes
Number of facades
2
Garden
Yes
Surface garden
66 m²
Terrace
Yes
Surface terrace
19 m²
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 04/12/2019 06:14
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Lommel ?
Receive an email as soon as there's a new property available!