LOADING...

Flat - Apartment for sale in Tongeren (RAK85565) Online

€ 192.434
Get address Bilzersteenweg 89
3700 Tongeren
Map
Immovlan reference: RAK85565
Seller's reference: 3948660

Bedroom(s)
2
Livable Surface
81 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
13 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

VICUS TONGERENGEVARIEERD AANBODResidentie Vicus biedt 26 unieke wooneenheden aan van verschillende types en groottes. Zo zijn er appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers die qua oppervlakte variëren van 60 m2 tot 130 m2. Welk appartement ook uw voorkeur geniet, ze beschikken allemaal over een lichte leefruimte die uitgeeft op een mooi terras.Op het gelijkvloers bevinden zich voldoende ruime parkeerplaatsen en een fietsenberging. Dit project houdt bewust veel rekening met groene en publieke ruimtes. Achteraan is er een ruime gemeenschappelijke tuin en wordt er een veilige fiets-/voetgangersverbinding aangelegd.CONTACT MET BUITENAlle appartementen hebben een mooi terras, al dan niet inpandig, dat aansluit op de leefruimte. De gelijkvloerse wooneenheden beschikken ook over een tuin. Door het gebruik van grote raampartijen in de leefruimtes en de keuken, staan deze in maximaal contact met zowel het eigen terras als de omgeving. Dat zorgt voor een aangename, ruimtelijke beleving en creëert een gevoel van vrijheid in uw woonst.Er is veel aandacht voor groene en publieke ruimte. Achteraan op het terrein is er een ruime gemeenschappelijke tuin. Naast de bestaande muur komt er een fiets- en voetgangersverbinding tussen de Oude Kerkhofweg, school en de Bilzersteenweg.TROEVEN – Moderne uitstraling– Op een steenworp van historisch Tongeren– Winkels, scholen en restaurants vlakbij– Overdekte parkeerplaatsen– Mooi privéterras– Gemeenschappelijke tuin– Openbaar vervoer dichtbij– Vlotte verbinding met E313 en E40 Show all Show less

Financial details

Price
€ 192.434
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Number of bedrooms
2
Livable surface
81 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Floor of appartment
1
Number of floors
1
Terrace
Yes
Surface terrace
13 m²
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 08/01/2020 01:15
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Tongeren ?
Receive an email as soon as there's a new property available!