LOADING...

Flat - Apartment for sale in Diepenbeek (RAP53863) Online

€ 206.100
Get address Pelserweg 5
3590 Diepenbeek
Map
Immovlan reference: RAP53863
Seller's reference: 4149931

Bedroom(s)
2
Livable Surface
82 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
11 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

90% VERKOCHT!Momenteel zijn er nog enkele mooie appartementen te koop, zowel op de eerste als tweede verdieping. Residentie Donatello bevindt zich middenin het centrum van Diepenbeek in het nieuwe woonuitbreidingsgebied ‘Vilveldje’, op een boogscheut van de markt en de kerk. De openbare diensten, scholen, sportcentra, supermarkten, winkels, gezellige cafés en restaurants zijn allen te bereiken op wandelafstand. Residentie Donatello omvat 27 moderne nieuwbouwappartementen met een klassevolle, moderne en tijdloze architectuur. Bij de ontwikkeling van het project primeerde het wooncomfort van de toekomstige bewoners: perfecte zuid-oriëntatie, mooie terrassen en/of tuintjes, ruime en open leefruimten met enorm veel lichtinval dankzij de grote raampartijen.Verder werd uitvoerig nagedacht over de nodige parkeergelegenheid en extra bergruimten. Als toekomstige eigenaar heb je de mogelijkheid om één of meerdere ondergrondse autostaanplaatsen aan te kopen, alsook een extra kelderberging.De bouw van het project zit reeds in een gevorderde fase, waardoor je niet lang geduld hoeft uit te oefenen… Je kan immers meteen starten met het maken van je keuzes wat betreft de totaalafwerking van jouw interieur. Jij kiest, wij zorgen voor de kwaliteit. Zo creëren we samen met jou je droomappartement, geheel naar eigen smaak!Slimme vastgoedinvesteringBent u op zoek naar een veilige en waardevaste investering, met de garantie op een mooi rendement?Beschouw een aankoop in Residentie Donatello gerust als een doordachte vastgoedbelegging met oog voor de toekomst.Vraag gerust naar onze visie hieromtrent Show all Show less

Financial details

Price
€ 206.100
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2019
Availability
On contract
Number of bedrooms
2
Livable surface
82 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Type of glazing
Double glass
Elevator
Yes
Floor of appartment
1
Number of floors
2
Terrace
Yes
Surface terrace
11 m²
Sewer Connection
Yes
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 14/09/2020 03:36
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Diepenbeek ?
Receive an email as soon as there's a new property available!