LOADING...

Flat - Apartment for sale in Paal (RAK93732) Online

€ 364.000
Get address Heldenlaan 37
3583 Paal
Map
Immovlan reference: RAK93732
Seller's reference: 3953261

Bedroom(s)
4
Livable Surface
85 m²
Garage
1
Bathroom(s)
2
Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Interessante opbrengsteigendom met 2 appartementen en 1 ruim gelijkvloers handelspand te koop in het centrum van Paal. Het gelijkvloerse handelspand is voorzien van een mooie 'winkelruimte' met achterliggend nog heel wat mogelijkheden voor extra bureau's of opbergruimtes. De ligging in het centrum is hiervoor ideaal. Er hoort een garage bij dit handelspand en deze is bereikbaar langs de achterkant, zeer geschikt voor leveranciers. De 2 appartementen beschikken beide over 2 slaapkamers. Ze hebben een terras aan de straatzijde. De 3 entiteiten worden verwarmd op aardgas en de ketels werden recentelijk nog vervangen. Deze opbrengsteigendom heeft altijd voor een opbrengst van 2.000 € per maand gezorgd. Sinds kort staat het handelspand leeg. De verkoper kiest er bewust voor om hier op dit moment geen nieuwe huurder voor te zoeken, omdat dit misschien kan interessant zijn voor de toekomstige eigenaar wanneer die hier zelf zaken wilt doen. De beide appartementen worden reeds meerdere jaren verhuurd aan dezelfde bewoners, die steeds op tijd hun huur betalen. Deze leuke opbrengsteigendom is gelegen in het centrum van Paal. De oprit van de autosnelweg is op enkele minuutjes bereikbaar. Winkels en horeca bevinden zich op wandelafstand. Ook bushalte vlakbij. Contacteer ons voor meer info of een bezoek ter plaatse via Contact Show all Show less

Financial details

Price
€ 364.000
Cadastral income
€ 2917
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent condition
Currently leased
No
Build Year
1970
Availability
To be agreed
Number of bedrooms
4
Livable surface
85 m²
Furnished
No
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
2
Access for disabled
Yes
Number of facades
2
Frontage width
7 m
Terrace
Yes
Specific primary energy consumption
189 kWh/m²/year
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 20/01/2020 01:12
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Paal ?
Receive an email as soon as there's a new property available!