LOADING...

Flat - Apartment for sale in Boutersem (RAN87358) Online

€ 249.200
Get address Leuvensesteenweg 347 - 349 1.2
3370 Boutersem
Map
Immovlan reference: RAN87358
Seller's reference: 4056030

Bedroom(s)
2
Livable Surface
85 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
8 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Modern, stijlvol en energiezuinig wonen in het centrum van Boutersem!Residentie Andrea voorziet voldoende groenzone en biedt keuze uit 23 ruime en lichtrijke appartementen met 2 of 3 slaapkamers.Alle appartementen hebben een mooi terras en gelijkvloers zijn er ook privé-tuinen.Er is ook een ondergrondse garage met fietsenstalling en kelders (ook liften aanwezig).Deze appartementen worden ontworpen met een uiterst moderne architectuur en hedendaags design.Kwalitatieve afwerking met duurzame materialen en technieken.Het appartement 1.2 heeft een oppervlakte van 85m², 2 slaapkamers en een terras van 8m².Dit project is zeer milieuvriendelijk en dat in vele opzichten.Er wordt gewerkt met hernieuwbare energie dmv gebruik van lucht-water warmtepompen en zonne-energie.Hierdoor behalen we een E-peil < 20! (BEN-appartement)Door nu reeds te voldoen aan de energienormen van de toekomst is je aankoop/investering gegarandeerd!De concrete voordelen zijn :- Geen fossiele brandstoffen meer- Geen risico op waardevermindering van je aankoop/investering- Groen en milieubewust- 5 jaar geen onroerende voorheffing!Je wordt als koper ook volledig begeleid bij de afwerking en materiaalkeuze. Wij laten ook dat aspect niet aan het toeval over.De villa-appartementen zijn gelegen in het centrum van Boutersem, een mooie landelijke gemeente in het Hageland.Gelegen vlak naast beenhouwerij Deputter. supermarkt, apotheek, banken, de Post en tal van handelszaken op wandelafstand.De gemeenteschool bevindt zich op +/- 500 m, net als basisschool De Notelaar. Het CC van Boutersem, de gemeentelijke feestzaal en de BIB bevinden zich op +/- 600 m, alsook alle sportfaciliteiten.De bushalte (Leuven-Tienen) bevindt zich voor de deur.Uitstekende verkeerstechnische verbinding richting Leuven-Tienen-Aarschot en Diest.Boutersem beschikt ook over een station op wandel-, fietsafstand (lijn Luik-Brussel-Oostende). Oprit E40 op 5 min. Show all Show less

Financial details

Price
€ 249.200
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Availability
On contract
Number of bedrooms
2
Livable surface
85 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Floor of appartment
1
Terrace
Yes
Surface terrace
8 m²
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 19/08/2020 05:33
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Boutersem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!