LOADING...

Flat - Apartment for sale in Tienen (RWB55532) Online

€ 236.577
Get address Verbindingsstraat
3300 Tienen
Map
Immovlan reference: RWB55532

Bedroom(s)
3
Livable Surface
118 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

LAATSTE 4 APPARTEMENTEN TE KOOP!
Residentie DUNO is een modern nieuwbouwproject van 30 appartementen gelegen in de Verbindingsstraat, net buiten het centrum van Tienen. Het project heeft een ideale ligging voor wie rustig wil wonen, maar toch goed bereikbaar wil zijn. Het stadcentrum van Tienen ligt op amper 3km en belangrijke invalswegen en openbaar vervoer bevinden zich eveneens in de nabije omgeving. Met haar ligging is dit project dus de ideale uitvalsbasis om wonen en werken te combineren! Residentie DUNO bestaat uit 2 afzonderlijke gebouwen van elk 15 appartementen wat een zekere kleinschaligheid creëert.

De appartementen op het gelijkvloers en de eerste verdieping beschikken allen over twee slaapkamers. Op de bovenste verdieping van beide gebouwen bevinden zich ruime penthouses met drie slaapkamers. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 82m² tot 119m². Bovendien beschikt elk appartement over een ruim terras met ideale zuidwest/west oriëntatie. Zo kan je na het werk ook nog genieten van een aangename avondzon.Op het gelijkvloers beschikken de bewoners over een mooi terras en een tuintje met privatief genot. Beide gebouwen zijn volledig onderkelderd met privatieve staanplaatsen en bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling.Vraag vrijblijvend de projectbrochure aan of contacteer ons voor een afspraak Tel 02/333 71 71 . Prijzen vanaf 188.599€ Show all Show less

Financial details

Price
€ 236.577
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
3
Livable surface
118 m²
Cellar
No
Garage
No
Type of heating
Not specified
Garden
No
Balcony
No
Certification - Electrical installation
Not applicable
Certification - Gasoil tank
Not applicable
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 29/10/2020 02:35
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Tienen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!