LOADING...

Flat - Apartment for sale in Herent (RAJ76633) Online

€ 416.300
Get address Myrna Mackstraat
3020 Herent
Map
Immovlan reference: RAJ76633
Seller's reference: 1994198

Bedroom(s)
3
Livable Surface
136 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Met project 'ROOTS' willen we jou modern, groen en betaalbaar laten wonen zonder in te boeten op bereikbaarheid. Rustig vertoeven in een groene omgeving maar toch goed bereikbaar wonen?
Het groene park zorgt voor een heerlijk rustige omgeving. Roots is de som van drie kleinschalige gebouwen die geënt zijn op een centrale binnenplaats. Dit plein wordt een publiek park dat voor een weelde van groen zal zorgen. Een stijlvolle architectuur die opgaat in haar omgeving. Roots is de ideale uitvalsbasis. Je woont in de groene rand en op enkele minuten fietsen van het centrum. Brussel en Mechelen bereik je in een mum van tijd met de wagen of trein.
Dankzij de functionele indeling van de appartementen wordt de beschikbare ruimte, gaan van 50m² to 130 m² prima benut. Elk appartement heeft een modern interieur met een tijdloze afwerking. Zowel het exterieur als het interieur van Roots krijgt een kwaliteitsvolle afwerking met degelijke materialen. In alle ruimtes staan degelijkheid en gebruiksgemak voorop, zodat je van een aangenaam wooncomfort in Roots geniet. Je krijgt daarbij ook ongeacht het aantal slaapkamers steeds een kwalitatief en zongericht terras. Als kers op de taart, extra lage energiekosten. Voor de verwarming sluiten we aan op het lokaal warmtenet en levert dit een pak voordelen. Basisprijzen studio's inclusief parkeerplaats en kelder vanaf 200.000 € Maak nu uw afspraak - Tel 0478 67 01 92 - Contact Show all Show less

Financial details

Price
€ 416.300
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2020
Number of bedrooms
3
Livable surface
136 m²
Furnished
No
Garage
No
Type of heating
Not specified
Elevator
Yes
Number of facades
2
Number of floors
3
Specific primary energy consumption
40 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 20/02/2020 01:12
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Herent ?
Receive an email as soon as there's a new property available!