LOADING...

Flat - Apartment for sale in Wilsele (RAK93834) Online

€ 335.000
Get address JULES PERSOONSSTRAAT 12
3012 Wilsele
Map
Immovlan reference: RAK93834
Seller's reference: 1703

Bedroom(s)
2
Livable Surface
120 m²
Bathroom(s)
2
Terrace
22 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

NIEUWBOUW duplex appartement met westelijk geörienteerd zonneterras gelegen in het kleinschalige nieuwbouwproject met slechts twee wooneenheden genaamd “De Roeste”, centraal doch residentieel en rustig gelegen in de Leuvense deelgemeente: Wilsele. Dit energiezuinig appartement, met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 120,18 m² en een ruim terras van 22,50 m², is op de eerste verdieping ingedeeld met een inkomhal en een apart gastentoilet, een lichtrijke woonkamer met een open totaal ingerichte keuken die beiden toegang geven tot het gezellige terras met zicht op de tuin, een grote berging met aansluiteningen voor wasmachine en droogkast en de centrale verwarming op gas. Op de tweede duplex verdieping bevinden zich een nachthal, drie slaapkamers en een badkamer bestaande uit een inloopdouche, een dubbele wastafelkast en een tweede toilet. Het appartement is standaard uitgerust met individuele zonnepanelen. De werken zijn reeds gestart en de voorlopige oplevering is voorzien eind 2020. Mogelijkheid tot aankoop van een buitenstaanplaats aan 15.000€. Registratie rechten te betalen op de grondwaarde en BTW op de constructiewaarde. Aarzel niet om Frederik te contacteren voor meer info over het lastenboek of voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse op ons kantoor of op de werf: Tel +32 498 476 221 of per e-mail op Contact. Show all Show less

Financial details

Price
€ 335.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Build Year
2020
Number of bedrooms
2
Livable surface
120 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
2
Number of toilets
2
Type of heating
Gas
Elevator
No
Number of facades
2
Number of floors
2
Terrace
Yes
Surface terrace
22 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/01/2020 01:33
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Wilsele ?
Receive an email as soon as there's a new property available!