LOADING...

Flat - Apartment for sale in Leuven (RAP68068) Online

€ 490.000
Get address Diestsevest 47 0601
3000 Leuven
Map
Immovlan reference: RAP68068
Seller's reference: Diestsevest47bus0601.2020

Bedroom(s)
4
Livable Surface
190 m²
Bathroom(s)
2
Terrace
10 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Zeer ruim en hoogwaardig afgewerkt appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 terrassen, 2 kelders en de mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats voor 2 wagens te centrum Leuven!

Naast de geweldige ligging op een boogscheut van het station is de belangrijkste troef zonder twijfel de grootte van het appartement gekoppeld aan de excellente lichtinval. Met zijn 190m² en ruime vertrekken moet het appartement niet onderdoen voor een huis in de stad. Het appartement beslaat bovendien een volledige verdieping hetgeen een grote privacy garandeert.

Het appartement is volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Zowel de keuken(2012) als één van de twee badkamers(2016) komen uit de koker van de binnenhuisarchitect van de firma Grietens Concept. Deze grondige renovaties hielden ook het vernieuwen van alle leidingen en zodus ook de vloeren in. Het appartement is voorzien van op maat gemaakte verlichting van de firma Light Unit.

Alle leef- en slaapruimtes zijn voorzien van grote ramen waardoor u steeds kan genieten van natuurlijk licht. De woon-en slaapkamers zijn voorzien van een geoliede parketvloer en in de woonkamer draagt de open haard bij aan de gezelligheid. De slaapkamers en de terrassen zijn gelegen aan de achterzijde van het gebouw waardoor u zicht heeft op de volledige binnenstad met oa de universiteitsbibliotheek, het stadshuis en de Sint-Pieterskerk dewelke 's avonds mooi verlicht worden. De achterzijde van het gebouw is bijzonder rustig waardoor u zou vergeten dat u in het centrum van Leuven woont. Wanneer u buiten op één van de terrassen zit om van het uitzicht en de zon te genieten, hoort u de vogeltjes fluiten.

Een handigheid zijn de vele ingemaakte kasten die zowel in de hal als in verschillende kamers aanwezig zijn. Het appartement is ook voorzien van een ruime berging. De twee kelders en optionele dubbele staanplaats in de ondergrond zijn een meerwaarde voor wie plaats nodig heeft voor fietsen, auto's en/of een motorfiets.

Ook het gebouw gaat mee met zijn tijd. Zo werden er zonnepanelen geplaats om de gemeenschappelijke delen van elektriciteit te voorzien. De zonnepanelen leveren een 2000 kWh per jaar en zijn zo goed voor 2 groenestroomcertificaten ter waarde van € 330/certificaat die aan de mede-eigendom worden uitbetaald en dit tem 2031. Het dak werd vervangen en geïsoleerd en de lift werd gerenoveerd om aan de nieuwe veiligheidsvereisten te voldoen. Ook de verwarmingsinstallatie werd reeds onder handen genomen.

Uitzonderlijk appartement op een prima locatie! Unieke kans voor wie op zoek is naar een ruim appartement te centrum Leuven!

Plaatsbezoeken zijn momenteel niet toegestaan maar bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u van zodra dit terug mogelijk is.

U kan mij rechtstreeks contacteren op Tel 0495/292080 of via Contact.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen,...) vindt U onder de sectie "downloads".
Show all Show less

Financial details

Price
€ 490.000
Cadastral income
€ 1668
VAT regime
No

Services

State of the property
Excellent
Build Year
1970
Availability
On contract
Number of bedrooms
4
Livable surface
190 m²
Furnished
No
Surface of living-room
56 m²
Cellar
Yes
Garage
No
Kitchen equipment
Fully equipped
Surface kitchen (m²)
14 m²
Number of bathrooms
2
Number of showers
1
Number of toilets
1
Solar cells
Yes
Type of heating
Gas
Floor heating
No
Type of glazing
Double glass
Domotic
No
Entry phone
Yes
Alarm
No
Security door
Yes
Elevator
Yes
Fireplace
Yes
Access for disabled
No
Floor of appartment
6
Number of floors
7
Terrace
Yes
Surface terrace
10 m²
Sewer Connection
No
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
90 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Certification - Gasoil tank
Not applicable
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 16/11/2020 11:13
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Leuven ?
Receive an email as soon as there's a new property available!