LOADING...

Flat - Apartment for sale in Bonheiden (RAP77315) Online

€ 355.000
Get address Edgar Tinellaan 10
2820 Bonheiden
Map
Immovlan reference: RAP77315
Seller's reference: 4414

Bedroom(s)
2
Garage
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP !! Standingvol & modern nieuwbouwproject, genaamd Residentie Den Hertog, op een absoluut unieke topligging te Edgar Tinnellaan - Bonheiden.

Deze nieuwbouwresidentie zal uitgroeien tot een stijlvol, elegant gebouw van de hand van architect Schellen, met slechts 10 uitzonderlijke woonentiteiten, allen voorzien van grote raampartijen en terras(sen) met glazen balustrades voor een riant en open zicht. De bewoonbare oppervlakte varieert van 86 tot 148m², 2 tot 4 slaapkamers zijn mogelijk. Op het gelijkvloers en de eerste verdieping zijn telkens 4 appartementen voorzien, op de tweede verdieping twee verrassende ruime penthouses met doordachte indeling en unieke leefruimtes. Elk van de appartementen geniet een optimale oriëntatie, met zuidgerichte tuinen en/of terrassen. Ondergrondse staanplaatsen, bergruimtes en fietsenstalling bieden voldoende parkeergelegenheid en stockageruimte.

De bouwheer zet volop in op innovatieve energie, o.a. door gebruik van zonnepanelen. Dit resulteert in een energie-peil E30 én een korting van 50% op de onroerende voorheffing de eerstvolgende vijf jaren. Alle gebruikte materialen werden zorgvuldig geselecteerd met aandacht voor duurzaamheid.

Een unieke kans voor wie een appartement zoekt gelegen in een zeer rustige enkelrichtingsstraat op slechts 250m van het landelijke centrum, omringd door een groene omgeving, onttrokken aan de drukte van het verkeer en met winkels, horeca, sportmogelijkheden en scholen op wandelafstand.

Laatste appartement is gelegen op de eerste verdieping, prijs € 355.000 excl. kosten. Binnenindeling en -inrichting kan volledig naar eigen wens, volgens lastenboek. Projectinfo via Tel 015/755 444 of Contact. Show all Show less

Financial details

Price
€ 355.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Build Year
2020
Number of bedrooms
2
Furnished
No
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
1
Type of heating
Not specified
Elevator
Yes
Orientation of the front facade
South
Number of facades
4
Number of floors
2
Gas
Yes
EPC/PEB reference
TE BEPALEN
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 26/11/2020 01:35
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Bonheiden ?
Receive an email as soon as there's a new property available!