LOADING...

Flat - Apartment for sale in Mechelen (RAP84135) Online

€ 442.500
Get address Sint-Katelijnekerkhof 84-86 100
2800 Mechelen
Map
Immovlan reference: RAP84135
Seller's reference: 4204226

Bedroom(s)
2
Livable Surface
132 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
23 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op één van de belangrijkste invalswegen naar de stadskern, met name de St Katelijnestraat ontwikkelen we samen met de firma IBO een prachtig nieuwbouwproject net naast de Katelijnekerk tussen de St Katelijnestaat en Schuttevee. Het project bestaat 8 ruime appartementen, een commerciële ruimte, een ondergrondse parkeergarage bereikbaar vanaf Schuttevee, en een aangenaam binnenpleintje. Elk appartement is voorzien met 2 of meer slaapkamers, en een ruim terras. (1 appartement heeft zelfs een ruime stadtuin). In de St Katelijnestraat bewaren we elke unieke gevels die we combineren met een moderne achterbouw die samen een mooie harmonie zullen vormen in de hedendaagse architectuur.  Met oog voor de toekomst bouwen we zeer energie zuinige en ecologisch verantwoorde appartementen die voldoen aan alle hedendaagse normen op gebied van isoleren, verwarmen en verluchten wat resulteert in een E-peil lager dan 30!!!
zeer ruime leefruimte met open keuken en grenzend aan groot terras. 2 slaapkamers waarvan 1 zeer grote en 1 kleinere. Badkamer voorzien van inloopdouche, bad, toilet en wandmeubel met dubbel lavabo. Ruime inkomhall
Autostaanplaats in de ondergrondse keldergarage aan 30.000,00 euro exclusief kosten (niet inbegrepen in de prijs van het appartement) Show all Show less

Financial details

Price
€ 442.500
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Availability
On contract
Number of bedrooms
2
Livable surface
132 m²
Furnished
No
Garage
No
Kitchen equipment
Super equipped
Number of bathrooms
1
Elevator
Yes
Floor of appartment
1
Number of facades
2
Number of floors
3
Terrace
Yes
Surface terrace
23 m²
Sewer Connection
Yes
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 10/11/2020 01:03
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Mechelen ?
Receive an email as soon as there's a new property available!