LOADING...

Flat - Apartment for sale in Berchem (RAK48478) Online

€ 375.000
Get address Stanislas Leclefstraat 3
2600 Berchem
Map
Immovlan reference: RAK48478
Seller's reference: 3885483

Bedroom(s)
1
Livable Surface
112 m²
Bathroom(s)
1
Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Appartement met luxueus loftgevoel in Pulhof

Dit prachtig nieuwbouwappartement op de derde verdieping is zo stijlvol en fijn om in te vertoeven dat je meteen overtuigd zal zijn! De prachtige Wengé-parketvloer, fantastische kranen en super afwerking maken van dit nieuwbouwappartement met heerlijk open loftgevoel de woonst van je dromen!

 
Heerlijk open leefruimte met veel zon

Altijd al in een prachtige loft van 112m² willen wonen? Found it! Dit nieuwbouwappartement in Berchem werd afgewerkt met veel oog voor detail en is een ware streling voor het oog. Van zodra je binnenkomt word je ingepakt door de prachtige open leefruimte. De speelse zonnestralen die binnenvallen laten de ruimte extra stralen.

In de woonruimte van ongeveer 60 m² loop je op een prachtige donkerbruine wengé-parketvloer. Natuurlijk en super stijlvol, you will love it. In deze ruimte krijgt overprikkeling geen kans. De plek vraagt om een strak interieur en is zo aangenaam om in te leven dat je hart er sneller van gaat slaan.

 

Ideaal voor foodies 

De open keuken van Modulnova heeft trouwens volledig terecht een centrale plek gekregen in dit appartement. Ze is hyper-geïnstalleerd met fantastische toestellen van Gagenau waaronder een inductie kookplaat van 90 cm en drie ovens! Er bovenop nog een Bora dampafzuiging. 

Het loft-gevoel trekt zich ook door tot in de open slaapkamer. Op dit moment is dit een grote open ruimte, maar je kan er ook 2 aparte slaapkamers van maken. Hoewel het appartement dus al tot in de puntjes afgewerkt is, kan je hier dus toch nog je persoonlijke touch aanbrengen. De badkamer is trouwens net zo stijlvol als de keuken. Overal prachtige wastafels, fancy kranen en een heerlijk grote inloopdouche erbovenop! Een badkamer om helemaal zen te worden, in stijl!

 

Zicht op Pulhofwijk en lopen in het park

Vanop je terras met zuidoostelijke ligging heb je een heel fijn zicht op de residentiële Pulhofwijk. Jouw overburen wonen achter prachtige gevels en daar kan jij volop mee van genieten! Het Brilschanspark ligt over de deur, dus nog veel kleiner kan je de drempel om je sportkleren aan te trekken niet maken. Winkelen doe je vlakbij, want op de Fruithoflaan vind je niet alleen een supermarkt, de bank, bakkerij en kledingzaken, maar ook de kaaswinkel van Kaasaffineurs Van Tricht! Zowel voor fietsers, automobilisten als voor pendelaars is deze ligging perfect, want scholen, invalswegen en ook Berchem Station is vlakbij!

Dit is geen appartement voor veel spullen en prullen, maar no worries, je beschikt over een ruime berging waar je al je gerief kwijt kan. Je vindt er ook een aansluiting voor je wasmachine en droogkast en een apart gastentoilet met lavabo.

Hou je bovendien van moderne technologische snufjes? Dan heeft dit appartement nog wat extra troeven voor jou in petto. Je vindt hier strakke design convectoren van JAGA en een NEST-thermostaat die je van op afstand via je smartphone bedient. Aan stopcontacten geen gebrek, maar je energierekening zal meevallen: je beschikt over een hoogwaardige thermische isolatie en een hoogrendementsketel. Luchtzuivering en circulatie voldoen uiteraard aan de huidige EPB-normen. Het EPC is 79 kWh/m² en de verkoop gebeurt onder BTW-stelsel.

 

Ook onder de indruk? Maak dan snel een afspraak via Contact 

Show all Show less

Financial details

Price
€ 375.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2016
Availability
On contract
Number of bedrooms
1
Livable surface
112 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Entry phone
Yes
Elevator
Yes
Floor of appartment
3
Number of floors
5
Terrace
Yes
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
79 kWh/m²/year
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 10/12/2019 06:10
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Berchem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!