LOADING...

Flat - Apartment for sale in Zandhoven (RAL40138) Online

From € 221.500
Get address Oudebaan 27 0.3
2240 Zandhoven
Map
Immovlan reference: RAL40138
Seller's reference: 2071145

Bedroom(s)
1
Livable Surface
71 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer in een hedendaags en tijdloos nieuwbouwproject te Zandhoven. Dit project omvat 9 BEN-appartementen op een centrale loctie, doch met zicht op de wijde velden van de landelijke gemeente Zandhoven.Het appartement geniet volgende indeling:Wanneer u binnenkomt in het appartement komt u meteen in de inkomhal welke toegang geeft een apart toilet en de leefruimte met open keuken en aparte berging. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot de ruime slaapkamer met ensuite badkamer. Verder heeft u vanuit de leefruimte ook toegang tot tuin met aangelegd terras.Achter de tuinzone worden er carports en autostaanplaatsen voorzien (prijzen v.a. €9.500/autostaanplaats), alsook een ruime overdekte afsluitbare fietsenberging met elektriciteitsaansluiting.In het gebouw wordt een lift voorzien welke toegang geeft tot elke verdieping. Ook zal men een kelderruimte maken waar de bergingen ingetekend worden. Voor elk appartement wordt er één berging voorzien (prijzen v.a. €3.950/berging). De aankoop van een autostaanplaats/carport en een berging is verplicht.De afwerking van de appartementen is sleutel-op-de-deur, wat wil zeggen dat u de kans heeft om het appartement volledig naar uw eigen smaak en goesting te laten afwerken. De werken starten in de lente van 2020 en de oplevering van deze prachtige appartementen wordt verwacht eind 2021.Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren op het nummer Tel 03/337.50.70 of surf naar www.vbpartners.be/nieuwbouw.Een mooi overzicht van het project kan u tevens terugvinden op de projectwebsite: www.residentie-beirendonck.be Show all Show less

Financial details

Price From
€ 221.500
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Build Year
2020
Number of bedrooms
1
Livable surface
71 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Gas
Type of glazing
Double glass
Elevator
Yes
Orientation of the front facade
North-west
Number of facades
3
Number of floors
3
Buildable surface (m²)
71 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 17/11/2020 10:01
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Zandhoven ?
Receive an email as soon as there's a new property available!