LOADING...

Flat - Apartment for sale in Deurne (RAK13948) Online

€ 131.000
Get address Ten Eekhovelei 141
2100 Deurne
Map
Immovlan reference: RAK13948
Seller's reference: 8532

Bedroom(s)
2
Livable Surface
59 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Verzorgd startersappartement/studio (58,5 m²) met 2 slaapkamers op een gunstige locatie in Deurne. Het pand dankt zijn uitstekende mobiliteitsscore aan de centrale ligging. Zo kan u meerdere bus- en tramlijnen nemen die gesitueerd zijn op wandelafstand. In- en uitvalswegen bevinden zich letterlijk om de hoek, waardoor u vlot overal met de auto geraakt. Verder liggen er ook enkele vélo-stations in de nabije omgeving, zodat u eveneens met de fiets onbelemmerd op pad kan. Qua parken kan u terecht in het Bisschoppenhofpark of iets verder in Park Spoor Noord of het Rivierenhof. Om af te sluiten heeft u een ruime keuze aan supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen in de nabije omgeving. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een gebouw van 3 hoog. Het dak werd in 2015 nog vernieuwd conform de norm 2020 en de gevel destijds toen eveneens aangepakt. De verwarming is individueel op gas. De ketel is conform. Alle meters zijn apart. Er is overal dubbele beglazing aanwezig. We betreden de woning in een kleine inkomhal en hebben vervolgens vrijwel meteen een overzicht over het gehele appartement. Rechts hebben we een ruime kamer van 16 m². De kamers zijn open, maar aan de hand van kasten creëren de huidige eigenaars toch een afgesloten kamergevoel. Rechts achteraan bevindt zich de tweede open kamer van 7,4 m². De woonruimte op tegel met open keuken heeft een oppervlakte van 31 m². De keuken is voorzien van een vaatwasser, inductievuur, dampkap, oven en ingebouwde frigo. Hier is eveneens aansluiting voor was- en droogmachine voorzien. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde en bevat een douche, wc en lavabomeubel. De voordeur van het appartement is voorzien van een veiligheidsslot. Er is geen garage aanwezig, maar aan de overzijde van de straat is er wel de mogelijkheid om er eentje te huren. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be Show all Show less

Financial details

Price
€ 131.000
Cadastral income
€ 294
VAT regime
No

Services

State of the property
Good condition
Build Year
1930
Number of bedrooms
2
Livable surface
59 m²
Furnished
No
Surface of living-room
31 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Gas
Elevator
No
Number of facades
3
Frontage width
9 m
Number of floors
3
Buildable surface (m²)
74 m²
Ground depth (m)
10 m
Specific primary energy consumption
145 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
20160407-0001851068-1
Validity date EPC/PEB
06/04/2026
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential zone (residential, urban)
Preemption right
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/12/2019 07:25
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Deurne ?
Receive an email as soon as there's a new property available!