LOADING...

Flat - Apartment for sale in Antwerp (RAK94265) Online

€ 125.000
Get address August Sniedersstraat 39
2060 Antwerp
Map
Immovlan reference: RAK94265
Seller's reference: 8675

Bedroom(s)
1
Livable Surface
55 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Het pand kent een uitstekende mobiliteitsscore, maar ligt desondanks in een rustige straat. In- en uitvalswegen bereikt u op slechts een paar minuten. Daarnaast is er een ruim aanbod aan zowel bus- als tramlijnen vlakbij. Verder zijn het Centraal Station en de Franklin Rooseveltplaats eveneens vlot bereikbaar. Park Spoor Noord bevindt zich op een boogscheut.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw van 2 hoog. We komen de woonst binnen in een uitgestrekte hal (6 m²), die alle aanwezige ruimtes met elkaar in verbinding stelt. Aan de voorzijde is de woonkamer (20 m²) gelegen, die dankzij de hoge raampartijen van veel daglicht geniet. Tegenover de voordeur hebben we toegang tot de keuken (9 m²). Deze is doorheen de jaren netjes onderhouden geweest en de huidige eigenaars kiezen ervoor om oven, kookvuur, dampkap en vaatwasser te laten staan. Het achterste gedeelte van de woonst bereiken we middels een afstapje. Links hebben we toegang tot de badkamer (3 m²) met douchecabine, lavabomeubel en wc. Helemaal achteraan bevinden er zich 2 ruimtes van 7 m² en 9 m², die door een muurtje van elkaar gescheiden worden. Hier bestaat dus de mogelijkheid om er een grote kamer van te maken mits enkele aanpassingen.

De verwarming is elektrisch. Er is dubbele PVC-beglazing aanwezig. Voordelig zijn de lage vaste kosten van slechts €20/maand. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be. Show all Show less

Financial details

Price
€ 125.000
Cadastral income
€ 469
VAT regime
No

Services

State of the property
Good condition
Availability
On contract
Number of bedrooms
1
Livable surface
55 m²
Furnished
No
Garage
No
Kitchen equipment
Partially equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Electricity
Elevator
No
Number of facades
2
Number of floors
2
Specific primary energy consumption
574 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
00000001-2
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/01/2020 06:29
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Antwerp ?
Receive an email as soon as there's a new property available!