LOADING...

Flat - Apartment for sale in Antwerp (RAP93717) Online

€ 290.900
Get address Frankrijklei 5
2018 Antwerp
Map
Immovlan reference: RAP93717
Seller's reference: 1726611

Bedroom(s)
1
Livable Surface
67 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Antwerp Tower ligt in het hart van de metropool. Je woont overal op penthouseniveau. Jij ziet de stad, zonder dat je zelf wordt gezien. Totale privacy, een adembenemend uitzicht en een doordachte indeling van de appartementen zijn nog maar het begin. De wereld ligt hier aan je voeten: een perfecte mobiliteit, te midden van cultuur en het bruisende stadsleven. Ontwaken doe je met een unieke blik op de stad dankzij de raampartijen van vloer tot plafond. Antwerp Tower is ideaal voor eigen bewoning en investering. Dit 1-slaapkamer appartement op de 14e verdieping beschikt over een inpandig terras, grote raampartijen, 1 slaapkamer, woonkamer met open keuken, wasplaats, apart toilet en badkamer met inloopdouche. Totale oppervlakte +/- 66m². Een extra berging op dezelfde verdieping is inbegrepen. Zo hoeft u niet meer naar de kelder voor extra stockage. Voor snelle beslissers is er inspraak in de afwerking. Vraag de brochure aan of maak een afspraak telefonisch  Tel 03 320 90 70 of via Contact Show all Show less

Financial details

Price
€ 290.900
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Number of bedrooms
1
Livable surface
67 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Elevator
Yes
Floor of appartment
14
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Certification "As-Build"
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 14/12/2020 10:26
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Antwerp ?
Receive an email as soon as there's a new property available!