LOADING...

Flat - Apartment for sale in Antwerp (RAK55841) Online

€ 275.000
Get address Lange Vlierstraat 12 4
2000 Antwerp
Map
Immovlan reference: RAK55841
Seller's reference: 3918917

Bedroom(s)
2
Livable Surface
80 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
8 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Droom je van een instapklaar appartement met zonneterras op een toplocatie? Dan is dit een unieke buitenkans! Dit duplex-appartement is gelegen in de gezellige en aangename “Sint-Andrieswijk”, het mekka van fashionistas en brocantejagers. Deze folklorewijk kreeg gedurende de laatste jaren een trendy look, maar toch proef je nog de sfeer van een rustig dorp in het warme volkshart van de historische stad. Wonen in Sint Andries, is wonen in het gezelligste hoekje van de oude binnenstad. Het duplex-appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping (geen lift) van een kleinschalig en verzorgd gebouw dat in 2012 volledig werd gerenoveerd. Op de benedenverdieping is het mogelijk om, aansluitend op de mooie en degelijk uitgeruste open keuken, een grote eetkamer te installeren. Aan de andere zijde vinden we 2 slaapkamers (momenteel doorlopend maar mits een kleine aanpassing kunnen deze gescheiden worden). De badkamer met douche zorgt voor het verdere dagelijkse comfort. Een verdieping hoger is er de mogelijkheid om een ruime en  sfeervolle zithoek te plaatsen. De mooie vloer doorheen het ganse appartement geeft het geheel een warme en knusse uitstraling. De troef hier is het zonneterras (zuidwest georiënteerd) waar u in volledige privacy kan genieten van de zon!  Kortom een ideaal appartement als investering of voor iemand die op zoek is naar een uniek, gezellig appartement pal in het centrum van ’t Stad. Het appartement is momenteel verhuurd en staat vol meubilair. De 2 impressie foto's geven een idee van wat mogelijk is. Dak conform 2020 - Blanco Elektrische keuring - Epc: 188 kWh/m² - Stedenbouwkundige gegevens in aanvraag.

Show all Show less

Financial details

Price
€ 275.000
Cadastral income
€ 476
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
1931
Availability
To be agreed
Number of bedrooms
2
Livable surface
80 m²
Furnished
No
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of glazing
Double glass
Entry phone
Yes
Elevator
No
Access for disabled
Yes
Number of facades
2
Number of floors
4
Terrace
Yes
Surface terrace
8 m²
Sewer Connection
Yes
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
188 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
1020501
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 09/12/2019 08:00
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Antwerp ?
Receive an email as soon as there's a new property available!