LOADING...

Flat - Apartment for sale in Antwerp (RAK52693) Online

€ 799.000
Get address Amerikalei 33 101
2000 Antwerp
Map
Immovlan reference: RAK52693
Seller's reference: 1988399

Bedroom(s)
3
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op een toplocatie in het hartje Antwerpen bevindt zich achter deze prachtige gevel, daterende van 1900,  een totaal gerenoveerd, uniek gelijkvloers-appartement met een bewoonbare oppervlakte van 245m² en 85m² terras met stadstuintje. Via de brede en stijlvolle inkomhall krijgt men toegang tot de vestiaire met gastentoilet, de volumineuse eetkamer met aparte salon voorzien van marmer schouw, die grenst langs de straatkant aan het gezellige bureau en langs de achterzijde aan de nieuwe ingerichte kwaliteitskeuken die voorzien is van alle toestellen. De sas geeft toegang tot de nachthal die aansluit op de masterbedroom met aparte dressing en ingerichte badkamer. De 2e slaapkamer beschikt over en eigen dressing en een aparte douchekamer.  Beide kamers hebben een eigen terras. De polyvalent ruimte ertussen kan gebruikt worden als derde slaapkamer of als berging/bureau/speelkamer/fitness...  Verder is er nog een ruime wasplaats/berging met rechtstreekse toegang tot de privatieve kelder.De fietsenberging en de carport is bereikbaar via de achterliggende Paleisstraat. Deze carport kan aangekocht worden aan 30 000 euro. Bij de renovatiewerken werden de authentieke en duurzame elementen bewaard en had men oog voor het behoud van de unieke uitstraling en de grandeur van het gebouw. Mede door de nabijheid van het historische stadscentrum en de nieuw heraangelegde Zuiderleien is dit werkelijk een pareltje onder het vastgoed.  Show all Show less

Financial details

Price
€ 799.000
VAT regime
No

Services

State of the property
Renovated
Number of bedrooms
3
Cellar
Yes
Garage
No
Kitchen equipment
Fully equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of heating
Gas
Type of glazing
Double glass
Entry phone
Yes
Elevator
Yes
Specific primary energy consumption
155 kWh/m²/year
EPC/PEB reference
201912120002227889RES1
Validity date EPC/PEB
12/12/2029
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Residential area of cultural, historical value
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 09/01/2020 12:05
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Antwerp ?
Receive an email as soon as there's a new property available!