LOADING...

Flat - Apartment for sale in Wolvertem (RAP71776) Online

From € 165.000
Get address stationsstraat 42
1861 Wolvertem
Map
Immovlan reference: RAP71776
Seller's reference: 4181994

Bedroom(s)
1
Livable Surface
59 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1
Terrace
Garden
32 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Genieten in het groen, met alles vlakbij.August biedt je als bewoner een erg hoge levenskwaliteit. Je woont er rustig en stijlvol in de groene rand van Brussel. Je woning ligt in de Stationsstraat, ruim gescheiden van de weg dankzij een buffer van private parkeerplaatsen en voortuintjes. Vanuit je woning in August breng je je kinderen veilig van en naar school, doe je inkopen om de hoek en ontmoet je vrienden op een gezellige plek wat verderop. Trek je erop uit? Dan hoef je maar de straat over te steken om tal van prachtige fiets- en wandelroutes te ontdekken. De bekende Nationale Plantentuin van Meise bevindt zich bovendien op slechts tien minuten wandelen. Ruime terrassen of privétuinAugust bestaat uit een woonvolume van drie bouwlagen, met dak, en een ondergrondse verdieping met parkeerplaatsen, bergingen en technische ruimtes.Dit woonproject omvat 16 appartementen met één, twee of drie slaapkamers die telkens uitmonden in een groot aansluitend terras. Op de gelijkvloerse appartementen tref je een privétuin waar het eveneens aangenaam vertoeven is.Hedendaags comfortAugust staat voor hedendaagse architectuur met kwalitatieve materialen. Je appartement is zo ontworpen dat het voldoet aan de hedendaagse comforteisen.Je leeft er niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig in een BEN-woning: een bijna-energieneutrale woning met een E-peil lager dan 30. Dankzij doorgedreven isolatie, maximale luchtdichtheid en de innovatieve technische installaties zorgen we voor een reductie van de kosten voor energie, onderhoud en beheer op korte en lange termijn. Show all Show less

Financial details

Price From
€ 165.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2021
Availability
On contract
Number of bedrooms
1
Surface bedroom 1
15 m²
Livable surface
59 m²
Furnished
No
Surface of living-room
28 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Kitchen equipment
Super equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of glazing
Double glass
Elevator
Yes
Access for disabled
Yes
Number of facades
2
Number of floors
3
Garden
Yes
Surface garden
32 m²
Terrace
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 15/11/2020 01:26
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Wolvertem ?
Receive an email as soon as there's a new property available!