LOADING...

Flat - Apartment for sale in Meise (RAL07452) Online

From € 355.000
Get address Brusselsesteenweg 52
1860 Meise
Map
Immovlan reference: RAL07452
Seller's reference: 3961739

Bedroom(s)
2
Livable Surface
86 m²
Bathroom(s)
1
Terrace
11 m²
Garden
30 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Residentie Ringoot bestaat uit 3 bouwblokken rondom een gemeenschappelijke binnentuin en omvat 33 erkende assistentiewoningen. Het project is gelegen in het hartje van centrum Meise aan het markplein, in de schaduw van de kerk, het oud gemeentehuis en de nationale plantentuin. Winkels, horeca, de bibliotheek maar ook de Muze van Meise en het sportcentrum bevinden zich allen op wandelafstand. De markt op zaterdag maakt het plaatje compleet... De assistentiewoningen zijn ondergebracht in 2 afzonderlijke bouwblokken, verbonden via de ondergrondse parking.

Deze assistentiewoning is gelegen in blok A aan de Krogstraat. In de binnentuin is het 'Grand Café' aanwezig van de assistentiewoningen met ruim terras, pentanqueplein & kruidentuin.  Eveneens is hier een onderdoorgang gecreëerd, die toegang geeft vanuit de Brusselsesteenweg naar de gemeenschappelijke binnentuin. Het niveauverschil wordt overbrugd door een buitenlift en trap.

De afwerking, zoals keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren kan u uiteraard zelf kiezen. Elk appartement is volledig uitgerust met vloerverwarming en voldoet aan de BEN-normen, die staan voor 'Bijna Energie Neutraal'. Het E-peil zal dus maximum 30 bedragen wat maakt dat de assistentiewoningen een heel laag energieverbruik zullen hebben. Dit is onder andere te danken aan hernieuwbare energie zoals zonnepanelen. Elke assisitentiewoning wordt standaard voorzien van dezelfde glasgordijnen, die het 'stijlvol' aspect alleen maar zullen benadrukken. Naast de ruime zongerichte terrassen zullen de bewoners en kun bezoekers ook kunnen genieten van een glaasje in het Grand Café of ze kunnen ontspannen in de fitness-en kinéruimte. Elkaar ontmoeten kan je tevens in de wasbar, die huiselijk zal ingericht worden met koffiecorner en cosi meubilair. Het is niet alleen energiezuiniger maar ook plaatsbesparend.  

Show all Show less

Financial details

Price From
€ 355.000
VAT regime
Yes

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2021
Availability
On contract
Number of bedrooms
2
Surface bedroom 1
17 m²
Surface bedroom 2
9 m²
Livable surface
86 m²
Furnished
No
Surface of living-room
29 m²
Garage
No
Number of bathrooms
1
Type of glazing
Double glass
Elevator
Yes
Access for disabled
Yes
Number of facades
4
Number of floors
4
Garden
Yes
Surface garden
30 m²
Terrace
Yes
Surface terrace
11 m²
Sewer Connection
Yes
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Preemption right
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 02/04/2020 10:06
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Meise ?
Receive an email as soon as there's a new property available!