LOADING...

Flat - Apartment for sale in Dilbeek (RAK37956) Online

€ 172.900
Get address
1700 Dilbeek
Immovlan reference: RAK37956
Seller's reference: 1977119

Bedroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

In het groene Dilbeek nabij Brussel opent deze zomer het nieuwe woonzorgcentrum Residentie Maria Assumpta (1). Midden in een groen 19e-eeuws kasteelpark, op wandelafstand van het centrum, vinden de bewoners een nieuwe thuis in één van de 129 woonzorgkamers. Met aandacht voor privacy, rust en amusement, werd er gekozen voor een lichtrijk ontwerp en een architectuur die versmelt met de karaktervolle omgeving. Naast verschillende gemeenschappelijke ontmoetingsplaatsen waar de bewoners kunnen ontspannen of deelnemen aan activiteiten, is er op de benedenverdieping ook een heus Grand Café met een zeer ruim terras. Op elke verdieping is er een verplegerspost en een ruime, gezellige eetzaal met kitchenette voorzien. In de residentie is er ook gedacht aan ruimtes voor kappers, pedicure, een kine- en dokterspraktijk. De kamers kijken uit op het prachtige kasteelpark waar het heerlijk vertoeven is. Kortom, heerlijk genieten in het groen. Investeren in Residentie Maria Assumpta staat gelijk aan rendabel, veilig én zorgeloos investeren met stevige garanties en grote maatschappelijke meerwaarde.Stedenbouwkundige info: Vergunning uitgereikt. Woongebieden en parkgebieden. Volgens het gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.(1) Voorwaarden en info op aanvraag. Show all Show less

Financial details

Price
€ 172.900
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2019
Number of bedrooms
1
Garage
No
Elevator
Yes
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 27/11/2019 12:01
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Dilbeek ?
Receive an email as soon as there's a new property available!