LOADING...

Flat - Apartment for sale in Halle (RAQ11274) Online

€ 178.000
Immovlan reference: RAQ11274
Seller's reference: 4222905

Bedroom(s)
1
Livable Surface
66 m²
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Wil u zo lang mogelijk zelfstandig wonen, sociaal contact onderhouden en nieuwe vrienden maken of wil u gewoon investeren? Ga dan voor deze ruime erkende serviceflat gelegen in de historische stadskern van Halle, op wandelafstand van de Grote Markt, winkels en openbaar vervoer. Autostaanplaats beschikbaar mits meerprijs. De serviceflat bestaat uit een woonruimte met geïnstalleerde keuken. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en toilet en is zeer toegankelijk en praktisch ingericht met de nodige steunen. Ook in de gangen zijn er rails die het comfort en de veiligheid van de bewoners verhogen. Bovendien beschikt deze accommodatie ook over een gemeenschappelijke wellness met sauna, infraroodsauna , bubbelbad, fitness ( met bewegingscoach) wasruimte en cafetaria. In niet Coronatijden worden er heel leuke activiteiten georganiseerd.( breinamiddag, optredens, gezamelijke ontbijten en zoveel meer). Er is een gemeenschappelijke tuin en een gemeenschappelijke ruimte waar het fijn is andere bewoners te ontmoeten. De bewoners zijn tussen de 70 en de 85 jaar oud maar af en toe logeren er ook jongere mensen (studenten bijvoorbeeld). De basisservice garandeert de aanwezigheid van een verpleegster en een verantwoordelijke. Alarmknoppen zijn aanwezig;Het appartement is volledig instapklaar . Er is natuurlijk een lift in het gebouw, het gebouw en de serviceflat zijn volledig rolstoelvriendelijk. Servicekost: € 17/kalenderdag voor 1 persoon - € 22/kalenderdag voor 2 personenMisschien koopt u voor uzelf voor later of wil u dat uw ouders nog lang en veilig leven .Contacteeer ons, wij helpen u verder. Show all Show less

Financial details

Price
€ 178.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Build Year
2019
Number of bedrooms
1
Surface bedroom 1
12 m²
Livable surface
66 m²
Furnished
No
Surface of living-room
22 m²
Cellar
Yes
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of showers
1
Number of toilets
2
Type of glazing
Double glass
Security door
Yes
Access for disabled
Yes
Terrace
No
Gas
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Urbanism infraction
No
Certification "As-Build"
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 23/03/2021 10:21
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Halle ?
Receive an email as soon as there's a new property available!