LOADING...

Flat - Apartment for sale in Elsene (RAK48760) Online

€ 760.000
Get address Avenue de la Toison d'Or 19
1050 Elsene
Map
Immovlan reference: RAK48760
Seller's reference: 1863136

Bedroom(s)
3
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Uitzonderlijke ligging Centrum Elsene residentie “Cond’Or” biedt een appartement 3 slpk met terras van majestueuze omvang en hoogwaardig afgewerkt.ELSENE, Guldenvlieslaan. Uitzonderlijke ligging voor het project “Cond’Or” bestaande uit 78 appartementen met exclusieve appartementen van majestueuze omvang en hoogwaardig afgewerkt.Dit stijlvol appartement A6 kent een oppervlakte van 153m² en is bovendien voorzien van 2 terrassen.Deze bevat inkomhal met vestiaire, een apart toilet,  een open ingerichte keuken in de woon- en eetkamer die toegang geeft aan het terras, een nachthal, 3 slaapkamers, een ingerichte badkamer, douchekamer, toilet, dressing en een berging. Een kelder is inbegrepen in de prijs en er is een mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats aan te kopen.Het appartement is afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen.Een residentieel project dat innovatie, design en energieprestatie verenigt. EPC “B”. Een realisatie van de architecten Jasper-Eyers. Te ontdekken... Registratierechten (12,5%) op de grond en BTW (21%) op de constructieCond'Or is gelegen tussen de Louizalaan en de Waterloolaan, boven de Guldenvlies galerij. Uitzonderlijke geografische ligging, dichtbij verschillende prestigieuze merken, op wandelafstand van de UGC en het Gulden Vlies Theater, restaurants, evenals het openbaar vervoer (Metro Louiza).  Ontwikkeld vanuit een bestaand gebouw, werd de oude voorkant vervangen door een indrukwekkende gevel in witte steen. Show all Show less

Financial details

Price
€ 760.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2017
Number of bedrooms
3
Cellar
Yes
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of heating
Gas
Type of glazing
Triple glass
Entry phone
Yes
Elevator
Yes
Floor of appartment
6
Number of facades
2
Number of floors
9
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Urbanism affectation
Natural reserve
Certification "As-Build"
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 02/12/2019 10:06
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Elsene ?
Receive an email as soon as there's a new property available!