LOADING...

Flat - Apartment for sale in Schaarbeek (RAO79659) Online

From € 425.000
Get address Auguste Reyerslaan 34
1030 Schaarbeek
Map
Immovlan reference: RAO79659
Seller's reference: 103149

Bedroom(s)
3
Livable Surface
148 m²
Bathroom(s)
2
Terrace
16 m²

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Auguste, jouw thuis in het bruisende Brussel.

In Brussel, vlakbij het heraangelegde Meiserplein, vind je het nieuwbouwproject Auguste. Dit nieuw woonproject combineert de bruisende aantrekkingskracht van de stad met het aangenaam gevoel van wonen in een gezellige buurt.

Met 28 duurzame en zonnige appartementen belooft Auguste een ontmoetingsplek te worden voor jong en oud. De ruime gemeenschappelijke stadstuin is ideaal om even tot rust te komen en je buren te ontmoeten.

Auguste is gelegen nabij de toegangspoort van Brussel en zorgt op die manier voor een zeer snelle en makkelijke bereikbaarheid op tal van manieren. Zo ligt het project in de nabijheid van tram (Meiser, Leopold III), bus, metro (Diamant), trein en autostrade (E40 en E19), wat bijzonder veel vrijheid biedt. Verkiest u eerder de fiets? Dan zullen de brede fietspaden u zeker ook kunnen bekoren.
Bovendien ligt August nabij tal van winkels, leuke restaurantjes en cafés. Kortom: een plek die je binnenkort écht je thuis kan noemen!


Appartement 1.1 is een gezellig appartement van 70m² met één slaapkamer. De woon- en keukenruimte baden in het daglicht door de grote raampartijen die uitgeven op een aangenaam terras van 6m² met zuid-westelijke oriëntatie. De keuken wordt uitgerust met kwaliteitsvolle apparaten van Siemens.

Tevens is er in de ondergrondse verdiepingen een autostaanplaats en kelder beschikbaar.

Auguste, zeker een kijkje waard! Show all Show less

Financial details

Price From
€ 425.000
VAT regime
No

Services

State of the property
New
Build Year
2022
Number of bedrooms
3
Livable surface
148 m²
Garage
No
Number of bathrooms
2
Terrace
Yes
Surface terrace
16 m²
Balcony
No
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 16/07/2020 03:48
We search on your behalf!
You search for Flats for sale in Schaarbeek ?
Receive an email as soon as there's a new property available!