LOADING...

Flat - Apartment for rent in Eke (RAK42690) Online

€ 990
Get address Steenweg 54
9810 Eke
Map
Immovlan reference: RAK42690
Seller's reference: 1978806

Bedroom(s)
1
Livable Surface
68 m²
Parking place(s)
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Ben je toe aan rustig genieten en tijd voor jezelf in een aangepaste leefomgeving? Dan is deze prachtige serviceflat met 2 slpks in het hart van Eke en gelegen in de mooie Leiestreek, een absolute aanrader!  Dit luxueus appartement bevindt zich in Residentie Heerlijkheid, een nieuwbouwproject met 34 ruime assistentiewoningen dat van start ging op 16 juni 2019.  Elke flatbewoner kan er genieten van zowel een privéterras als van de gemeenschappelijke tuin die uitgerust is met wandelpaden en zitbankjes. Bovendien bevinden het warenhuis, de apotheek en de bushalte zich op wandelafstand.Indeling: Deze smaakvol ingerichte flat bestaat uit een grote living die via een schuifdeur toegang verleent tot een ruim privéterras. De volledig geïnstalleerde luxe keuken is uiteraard voorzien van alle nodige toestellen. Daarna volgt de prachtige en ruime badkamer met een inloopdouche en ingemaakte kasten. En laten we de masterbedroom met ingemaakte kasten, de 2de slaapkamer en de ruime berging niet vergeten. Dit alles is stijlvol ingericht met kwaliteitsmaterialen. De vloer bestaat doorheen de ganse flat uit prachtige keramiektegels in parketlook.  De verwarming draait op gas. Bij de flat hoort ook een parkeerplaats in de ondergrondse parking. En verder kan elke bewoner genieten van volgende faciliteiten: Er is een gemeenschappelijke ruimte voorzien voor ontmoeting en ontspanning. Bij de bouw en inrichting van de flats en de aanleg van het woonerf, werd rekening gehouden met een maximale mobiliteit, een aangepaste ergonomie en extra veiligheidsvoorzieningen. Er is steeds een woonassistent aanwezig die het aanspreekpunt vormt voor de bewoners inzake de dagelijkse bekommernissen zoals: poetshulp, maaltijden, klusjesman, boodschappen, enz… Voor de liefhebbers is er een activiteitenprogramma voorzien met koffiemomenten, kaartnamiddagen en…. wandelingen. Want je bevindt je immers op de gedroomde locatie om regelmatig zuurstof te tanken. Dit, dankzij de vele verkwikkende wandel- en fietsroutes in de mooie Leiestreek. De prijs bedraagt 33 euro per dag, hierin zitten de kosten voor de assistentie inbegrepen. Voor een bezoek of inlichtingen gsm Tel 0496 299 200 . Show all Show less

Financial details

Price
€ 990
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
New
Build Year
2019
Number of bedrooms
1
Livable surface
68 m²
Dressing
Yes
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Number of parking places (outdoor)
1
Buildable surface (m²)
68 m²
Specific primary energy consumption
75 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 30/06/2020 06:20
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Eke ?
Receive an email as soon as there's a new property available!