LOADING...

Flat - Apartment for rent in Eke (RAK13829) Online

€ 850
Get address Hoogkouter 30 - 36
9810 Eke
Map
Immovlan reference: RAK13829
Seller's reference: 1937536

Bedroom(s)
2
Parking place(s)
1
Bathroom(s)
1
Terrace
20 m²

Description

Dit appartement gelegen op de tweede verdieping van ca. 85m² bevindt zich in blok B van de residentie Eikenpark en is voorzien van een zonneterras met westelijke oriëntatie en een uitgestrekt zicht over de velden. Dit terras is rechtstreeks te bereiken van zowel de woonkamer als de twee slaapkamers.Deze residentie is centraal gesitueerd tussen de steden Gent, Deinze en Oudenaarde en beschikt via de N60 over een vlotte verbinding met directe aansluiting naar de E17. Bovendien biedt het treinstation van Eke een vlotte verbinding zowel richting Oudenaarde als Gent-Sint-Pieters. De site bevindt zicht vlak naast de nieuwe fietssnelweg F45 en op een boogscheut van de dorpskern van Eke. Verder beschikt dit appartement over een lichtrijke leefruimte met open keuken, een praktische berging, twee slaapkamers, een gastentoilet en een badkamer met dubbele lavabo en een inloopdouche.Dit appartement wordt volledig geschilderd. Bovendien kan u er genieten van het comfort van een ondergrondse parking en een privatieve berging wat de garantie biedt om uw appartement veilig en droog te bereiken. Deze zijn beide inbegrepen in de huurprijs. De provisie voor gemeenschappelijke kosten bedraagt 75 euro op maandbasisVerwarming op aardgas. E-peil: 54Beschikbaar vanaf januari 2020.WWW.LANDBERGH.BE Tel 09 225 25 24 Show all Show less

Financial details

Price
€ 850
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
New
Build Year
2019
Number of bedrooms
2
Surface bedroom 1
12 m²
Surface bedroom 2
8 m²
Surface of living-room
29 m²
Garage
No
Kitchen equipment
Fully equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of heating
Gas
Type of glazing
Double glass
Entry phone
Yes
Number of floors
2
Number of parking places (outdoor)
1
Terrace
Yes
Surface terrace
20 m²
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 02/12/2019 10:47
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Eke ?
Receive an email as soon as there's a new property available!