LOADING...

Flat - Apartment for rent in Haaltert (RAP74369) Online

€ 800
Get address Hollestraat 24 3
9450 Haaltert
Map
Immovlan reference: RAP74369
Seller's reference: 2313725

Bedroom(s)
2
Livable Surface
165 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Heb je interesse en wens je een bezoek? Ga naar onze website  www.topo-immo.be, klik op het pand dat je wenst te huren. Via de oranje knop "Ik wens een bezoek” , dien je een formulier in te vullen. Nadien nemen we contact op voor een bezoek. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden!Êtes-vous intéressé et souhaitez-vous une visite? Visitez notre site :  www.topo-immo.be, cliquez sur le bien que vous souhaitez louer. Via le bouton orange "Ik wens een bezoek", vous devez remplir un formulaire. Ensuite, nous vous contacterons pour une visite. Aucune visite ne peut être pris par téléphone!Op een rustige locatie in Haaltert bevindt zich dit ruime duplex appartement (165 m2) met twee slaapkamers in een kleine residentie.Het appartement bevat een ruime inkomhal met daar een deur naar het apart toilet en een deur naar de leefruimte. De enorm grote eet- en leefruimte brengt je naar de open keuken die voorzien is van alle toestellen (frigo, vaatwasmachine, dampkap, kookplaat, oven). Aan de keuken is er een groot schuifraam voorzien dat toegang geeft tot het terras met een prachtig zicht. Op deze verdieping is ook de berging aanwezig met de voorzieningen nodig voor wasmachine.Op de bovenverdieping zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig waarvan één slaapkamer met dressing. De badkamer is voorzien van bad, lavabo en douche. Op de bovenverdieping is er ook een apart toilet voorzien.Er is een garage met elektrische poort inbegrepen in de huurprijs.€800/maand + €50 gemeenschappelijke kosten/maand / onmiddellijk vrij!  Show all Show less

Financial details

Price
€ 800
Rental deposit
€ 2400
Maintenance cost
€ 50
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Excellent
Number of bedrooms
2
Livable surface
165 m²
Dressing
Yes
Garage
Yes
Number of garages
1
Kitchen equipment
Super equipped
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2
Type of heating
Gas
Type of glazing
Double glass
Orientation of the front facade
North-east
Number of facades
2
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
120 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 02/11/2020 04:03
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Haaltert ?
Receive an email as soon as there's a new property available!