LOADING...

Flat - Apartment for rent in Zwijnaarde (RAK37062) Online

€ 850
Get address Grote Steenweg Noord 7 002
9052 Zwijnaarde
Map
Immovlan reference: RAK37062
Seller's reference: 1975135

Bedroom(s)
2
Parking place(s)
1
Bathroom(s)
1

Description

VERHUURD, HUUROVEREENKOMST IN OPMAAK Dit appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van de nieuwbouwresidentie Parkbos en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 90m². Deze residentie is gelegen op een boogscheut van het centrum van Zwijnaarde en geniet van een vlotte bereikbaarheid via de E40, E17, R4 en N60. Via de inkomhal van het appartement krijgt u toegang tot de woonkamer met open keuken afgewerkt met alle nodige inbouwtoestellen en annex berging, de twee slaapkamers, de badkamer met ligbad en dubbele lavabo en een afzonderlijk toilet. Het terras is te bereiken via het schuifraam in de woonkamer. Dit appartement wordt volledig geschilderd afgeleverd. In de ondergrondse parkeerverdieping kan u de staanplaats en privatieve berging terugvinden die tevens inbegrepen is in de huurprijs. Kosten voor de gemeenschappelijke delen: €80/maand E-peil: 50 Onmiddellijk beschikbaar.  Benieuwd naar dit appartement in Gent? Maak een afspraak via Contact of Tel 09 225 25 24www.landbergh.be Show all Show less

Financial details

Price
€ 850
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
New
Build Year
2019
Number of bedrooms
2
Garage
No
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Entry phone
Yes
Elevator
Yes
Number of facades
2
Number of floors
2
Number of parking places (outdoor)
1
Gas
Yes
Certification - Electrical installation
yes, certificate in accordance
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 24/01/2020 10:46
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Zwijnaarde ?
Receive an email as soon as there's a new property available!