LOADING...

Flat - Apartment for rent in Roeselare (RAK94028) Online

€ 580
Get address Sint-Alfonsusstraat 63 2.2
8800 Roeselare
Map
Immovlan reference: RAK94028
Seller's reference: 2033547

Bedroom(s)
2
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Volledig vernieuwd appartement gelegen in de residentie Sophie vlakbij het centrum van Roeselare. Het appartement geniet van een rustige maar zeer centrale ligging.Het appartement is gelegen op de tweede verdieping, in een doodlopende straat.Via de inkom komen we binnen in het appartement. Het appartement bestaat uit woonkamer met open keuken, terras, badkamer, 2 slaapkamers en berging.Vanuit de woonkamer kunnen we naar het ruim terras. De keuken is volledig ingericht en is voorzien van spoeltafel, keramische kookplaat, dampkap, combi-oven en vaatwasmachine.In de badkamer is een badmeubel, een inloopdouche en een toilet aanwezig. In de berging is aansluiting voorzien voor de wasmachine.Het appartement is voorzien van vloerverwarming. Er zijn overal inbouwspots aanwezig, voorzien van LED-verlichting, wat zorgt voor een zeer laag verbruik.Met een bewonerskaart kan men makkelijk parkeren op de nabijgelegen parking. Gemeenschappelijke kosten: € 30/maand. EPC 103 kWh/m².Het appartement is beschikbaar vanaf 1 maart 2020.Neem contact op voor een vrijblijvend bezoek. T. Tel 051/201.400 Show all Show less

Financial details

Price
€ 580
Maintenance cost
€ 30
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
Excellent
Build Year
2016
Number of bedrooms
2
Garage
No
Number of bathrooms
1
Type of heating
Gas
Entry phone
Yes
Floor of appartment
2
Gas
Yes
Specific primary energy consumption
103 kWh/m²/year
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 14/01/2020 11:18
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Roeselare ?
Receive an email as soon as there's a new property available!