LOADING...

Flat - Apartment for rent in Wingene (RAK47254) Online

€ 690
Get address Oude Bruggestraat 24 0101
8750 Wingene
Map
Immovlan reference: RAK47254
Seller's reference: 3927413

Bedroom(s)
2
Livable Surface
91 m²
Garage
1
Bathroom(s)
1
Terrace

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Op de meest centrale ligging van Wingene treffen we de nieuwbouw residentie Arnaud aan. Van hieruit zijn echt ALLE handelszaken te voet bereikbaar. Alsook de basisschool, kinderopvang en bushalte. Laat deze veelzijdigheid van bereikbaarheid dan ook een troef zijn waardoor dit pand voor zowel jong als oud in aanmerking komt. Residentie Arnaud is een modern project waar gekozen werd voor een kwalitatieve, strakke afwerking. Op die manier kunt u volop genieten van volwaardige ruimtes. Indeling van het appartement: Inkom, apart toilet. Woonkamer met open keuken, inclusief berging, voorzien van legplanken. Het terras op het Zuiden voorziet in een open zicht en biedt voldoende plaats voor een leuke terrasset. Aan de achterkant van het gebouw bevinden zich: 2 slaapkamers en 1 badkamer (inloopdouche en dubbele lavabo met spiegelkast). Inclusief garagebox nr. 5. Gemeenschappelijke fietsen- en vuilnisberging. Centrale verwarming adhv aardgas (vloerverwarming aanwezig in de leef- en slaapvertrekken). Door de aanwezigheid van zonnepanelen op het dak, zal u hier ook volop kunnen profiteren van een uiterst zuinig energieverbruik. EPB in opmaak. Overal hoogrendementsglas, keurig afgewerkt in een aluminium kader .Reeds geschilderd met 1 grondlaag. Aan de terraszijde: een elektrisch screen. Onmiddellijk beschikbaar. Bezoek op afspraak. Huurprijs is ingesteld op 690€/maand, incl. garagebox en syndicuskosten. U kan ons bereiken op het nummer Tel +32 51 123 111 of via email Contact

Show all Show less

Financial details

Price
€ 690
Rent price periodicity
Monthly

Services

State of the property
New
Currently leased
No
Availability
Immediately
Number of bedrooms
2
Surface bedroom 1
12 m²
Surface bedroom 2
11 m²
Livable surface
91 m²
Furnished
No
Surface of living-room
30 m²
Garage
Yes
Number of garages
1
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1
Type of glazing
Double glass
Elevator
Yes
Access for disabled
Yes
Floor of appartment
1
Number of floors
3
Terrace
Yes
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: no flooding area
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 01/12/2019 01:10
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Wingene ?
Receive an email as soon as there's a new property available!