LOADING...

Flat - Apartment for rent in Overpelt (RAK52804) Online

Price on demand
Get address
3900 Overpelt
Immovlan reference: RAK52804
Seller's reference: 1988874

Bedroom(s)
2
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit prachtig appartement is gelegen in het centrum van Overpelt. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en bereikbaar met lift. Via de inkomhal komen we in de lichte leefkamer, de volledig vernieuwde keuken en berging. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer met douche. De verwarming is op aardgas, er zijn aluminium ramen met dubbele beglazing. Het appartement heeft ook 2 terrassen. Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op. U bent iedere dag van harte welkom in ons kantoor Els Lenaerts Vastgoed. U wenst een huis of een appartement te kopen of te huren ? Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren ? Of wenst u gewoon meer informatie over vastgoed, de evolutie in de vastgoedprijzen of over de woningmarkt in Overpelt en omstreken ? Ons team staat klaar voor u en zal u met plezier en zonder enige verplichting verder helpen. Spring gerust even binnen! Huizen, appartementen, bouwgronden... kopen, verkopen, huren of verhuren. 

Financial details

Rent price periodicity
Monthly

Services

Number of bedrooms
2
Garage
No
Number of bathrooms
1
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 06/12/2019 10:40
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Overpelt ?
Receive an email as soon as there's a new property available!