LOADING...

Flat - Apartment for rent in Overpelt (RAK28907) Rented

Price on demand
Get address
3900 Overpelt
Immovlan reference: RAK28907
Seller's reference: 1973294

Bedroom(s)
2
Bathroom(s)
1

Description

Sorry we haven’t received any English translation for this text.

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping. Het appartement betreden we inkomhal van waar we doorlopen naar de leefkamer en keuken. Er is ook een berging aan de volledig ingerichte keuken. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. De verwarming is op aardgas. Er is ook de mogelijkheid om de garage bij te huren 50 eur/maand. Ideaal voor een startend koppel. Het appartement wordt gemeubeld verhuurd.  Neem vandaag nog contact met ons op om deze te bespreken. U bent elke werkdag van harte welkom in ons kantoor Els Lenaerts Vastgoed. U wenst een huis of een appartement te kopen of te huren ? Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren ? Of wenst u gewoon meer informatie over vastgoed, de evolutie in de vastgoedprijzen of over de woningmarkt in Pelt en omstreken ? Ons team staat klaar voor u en zal u met plezier en zonder enige verplichting verder helpen. Spring gerust even binnen! Huizen, appartementen, bouwgronden... kopen, verkopen, huren of verhuren. 

Financial details

Rent price periodicity
Monthly

Services

Number of bedrooms
2
Garage
No
Number of bathrooms
1
Certification - Electrical installation
No certificate
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Flooding area: (information not available)
And/or: (information not available)
Immovlan.be displays the data received from the seller. If some important or obligatory data is missing it is because they were not provided to us.
Last modification: 30/11/2019 10:08
We search on your behalf!
You search for Flats for rent in Overpelt ?
Receive an email as soon as there's a new property available!